Compare Listings

SOLGT SE2048MP – Leilighet – Playa Flamenca

Playa Flamenca, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, Spania
€124,999

Beskrivelse

Vi har gleden av å tilby for salg en renovert leilighet beliggende i det flotte komplekset «La Calma» på Playa Flamenca, kun 300 meter fra middelhavet, og gangavstand til alle fasiliteter. Nydelige fellesarealer med grønne områder og hele 4 felles svømmebasseng til glede for alle beboere av komplekset.

Leilighetens 78 m2 strekker seg over ett plan og består av 2 lyse doble soverom med garderoble-løsning og hvert sitt tilhørende baderom. Videre finner du et åpent kjøkken ut mot en luftig stue med plass til både spisegruppe og sofakrok til å nyte godt selskap. Leiligheten kan i tillegg skilte med en sørøst vendt balkong på 10 m2 med utgang fra både «master bedroom» og stue. Leiligheten er godt vedlikehold og nylig renovert. Privat parkeringsplass + lagringsbod er inkludert i prisen.

Eiendommen er lokalisert på Costa Blancas ettertraktede Playa Flamenca, som ligger i distriktet Orihuela Costa, en 10 minutters kjøretur sør-vest fra Torrevieja. Med sine fantastiske omgivelser, over 320 soldager i året, og en månedlig gjennomsnittstemperatur på 17-33 grader, blir Costa Blanca ansett som et attraktivt område for både turister og andre ferierende. Området er for øyeblikket et av Spanias raskest voksende områder, så her ligger alt til rette for å gjøre et godt kjøp. Det ligger til rette for en god prisstigning de neste årene.

3 minutters kjøretur (20 minutters gange) til den flotte «Blue-Flag» stranden Playa Flamenca, som er tilknyttet en strandpromenade med vakre tur-forhold.

Gangavstand til en rekke restauranter, matbutikker, barer, apotek, bank og andre nødvendige fasiliteter. Området består videre av gode shoppingmuligheter. I gangavstand fra boligen finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. I samme område finner du også ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området byr på treningsanlegg og andre aktiviteter, tennis, turområder, kanal-vandring, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc.

For de golf-interesserte kan vi lokke med hele 12 golfbaner innenfor en kjøretur på 30 minutter, hvorav Villamartin, Las Ramblas og Campoamor er mindre enn 10 minutter unna. Videre finner du Las Colinas Golf & Country Club som er på listen over topp 10 (av 150) golfbaner på den sørlige regionen av Spania i løpet av 20 minutter.

Ca. 45 min med bil fra Alicante Flyplass og 50 min fra Murcia Flyplass.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon.

*Med forbehold om feil i annonsen.

  • Adresse: La Calma Residential, Playa Flamenca
  • By: Orihuela Costa, Playa Flamenca
  • Zip/Postal Code: 03189
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE2048MP
  • Pris: €124,999
  • Soverom: 2
  • Baderom: 2
  • Type: Leilighet
  • Eiendom Status: Solgt

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€177,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€177,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€197,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€197,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€162,900

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€162,900

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet