Compare Listings

SE229 – Leilighet – Quesada

€197,000

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere for salg flotte nyoppførte leiligheter med tilknytning til et nydelig designet og lukket kompleks beliggende i ettertraktede Doña Pepa – Quesada. Vi tilbyr både toppleilighet med privat takterrasse og leiligheter på bakkeplan med stort privat uteområde. Alle leilighetene innehar 84-89m2 som strekker seg over ett plan og består av to lyse, åpne soverom og to delikat flislagte baderom med hver sin romslige dusjnisje. Lekker, åpen kjøkkenløsning ut mot stue- og spisestue med god plass til både sofagruppe og spisegruppe. Store vindusflater med skyvedør i stue gir en økt romfølelse og godt dagslys.

Leilighetene på bakkeplan kan videre skilte med stort privat uteområde på mellom 130 og 180 m2. Fra hagen har du også direkte tilgang til flotte fellesområder bestående av nedfelt basseng og grønne områder som er perfekt designet for å nyte sol, varme og alt annet godt Spania har å tilby.

Fremtidig eier av toppleiligheten for salg kan i tillegg til vakre fellesområder også nyte en privat takterrasse på ikke mindre enn 73 m2, med fantastisk utsikt over landlige omgivelser og nærområdet rundt.

Komplekset ligger i området Doña Pepa i byen Quesada, bare en 10 minutters kjøretur unna den flotte 9 km lange sandstranden i Guardamar del Segura. Quesada har vokst seg til å bli en svært populær by for  nordmenn og andre skandinavere. Quesada er en koselig by beliggende langs Costa Blanca i Alicante provinsen. Her finner man alt av severdigheter, som butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege ++.

Fremtidige eiere vil nyte av et svært fordelaktig klima i dette området. Dette skyldes tilstedeværelsen av en av Europas største saltsjøer, Laguna de La Mata. Saltgruven reduserer fuktigheten i luften, og den høye saltkonsentrasjonen sammen med temperaturen danner noe ekspertene kaller for et ”mikro-klima” – et klima som er unikt for dette området og kun noen få andre områder i verden. Det solfylte ”mikro-klimaet” garanterer bedre velvære, og er spesielt gunstig for de som er uheldige å lide av astma, diverse hudlidelser som psoriasis og eksem, og revmatiske sykdommer som for eksempel leddgikt og artrose.

Kompleksets beliggenhet og vakre omgivelser er videre perfekt for sykkelentusiaster. For de golfinteresserte finner du både golfbanen La Marquesa og La Finca ved en kjøretur på 15 minutter. Videre byr også byen Quesada på flere aktiviteter for hele familien, som blant annet bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, badeland ++. Verdt og nevne er også Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) som ligger i Quesada.

Området består av gode shoppingmuligheter. I byen Quesada finner du et nytt kjøpesenter med flere butikker. Og bare 25 minutter med bil fra boligen finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. I byen Quesada finner du også ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Under 40 min med bil fra Alicante Flyplass

Pris toppleilighet med takterrasse €197,000
Pris bakkeplansleilighet med to soverom fra €264,900

Vi har også én leilighet med tre soverom i samme kompleks med annen planløsning, se siste plantegning. Denne leiligheten har annen fasade, se siste fasadebilde. Ta kontakt for mer informasjon.

Ønsker du å ta en titt på denne boligen, mer informasjon, eller har andre henvendelser, ikke nøl med å ta kontakt.

*Med forbehold om feil i annonsen

Adresse

  • Adresse: Doña Pepa, Quesada
  • By: Ciudad Quesada, Quesada
  • Zip/Postal Code: 03170
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE229
  • Pris: €197,000
  • Soverom: 2/3
  • Baderom: 2
  • Type: Leilighet, Nybygg, Toppleilighet
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€139,000

SE1719ET – Leilighet – Los Dolses / La Zenia

Calle Pimienta, Residencial Perla del Mar 3, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet

€139,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet

€395,500

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€395,500

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€162,900

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€162,900

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€169,900
€169,900

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg