Compare Listings

Hvem er vi?

SPANIAEIE hjelper deg med å realisere din boligdrøm i Spania. Å kjøpe/selge eiendom i Spania skal være trygt, hyggelig og svært enkelt. Vi er et spanskregistrert aksjeselskap, en norskeid familiebedrift med bakgrunn innen eiendomsmegling, salg, service og økonomi. Bla ned på siden for å møte vårt team.

«Eufori er en mental og følelsesmessig tilstand der en person opplever intense følelser av velvære, oppstemthet, lykke, spenning og glede, eventuelt ekstase.»

Å kjøpe eiendom gjennom Spaniaeie vil sikre deg euforiske opplevelser for fremtiden. Vi vil strebe kontinuerlig med å ivareta dine ønsker på beste mulige måte.

Vår bedrift består av et team med solid fagkunnskap, lang erfaring innen eiendomsmegling, salg og service samt over 10 års tilhørighet til Costa Blanca kysten. Vi tar deg med på visningsrunder, og sammen vil vi hjelpe deg med å finne din solfylte drømmebolig. Vi stiller til disposisjon gjennom hele kjøpsprosessen og vil være behjelpelig med alt fra visninger, til juridisk bistand, finansiering, og overtakelse. Med oss på laget har vi et av områdets dyktigste advokat. Vi har også et bredt kontaktnettverk, blant annet innen forsikring, renovering, rørlegger, hagearbeid, låsesmed etc., og vil være behjelpelig med dette etter behov og ønske.

Vi brenner for fornøyde kunder, og vil tilby tett oppfølging og juridisk bistand også når du selger din feriebolig – hele veien fra befaring til overtakelse. Velger du Spaniaeie til å selge din feriebolig garanterer vi et pålitelig samarbeid av ypperste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr gratis verdivurdering av din bolig på kort varsel.

Spaniaeie er eiendomsmegleren i Spania for deg som er ute etter det lille ekstra. Våre tjenester stopper ikke ved kjøp eller salg. Enten du skal kjøpe bolig eller selge bolig vil vi være tilgjengelig gjennom hele prosessen. Vi garanterer våre klienter en konstant følelse av trygghet gjennom prosessen, og vil stille til disposisjon så lenge dette er ønskelig fra klienten sin side.

Ta kontakt, eller ta turen innom vårt kontor på Cabo Roig-stripen for en uforpliktende samtale. Vårt kontor er lokalisert på Calle Isla Tabarca, og ligger langs N-332 på høyre side etter pyramide-rundkjøringen når du kjører sørover fra Torrevieja.

Vårt team

Madeleine Stenerud

Madeleine Stenerud

Daglig leder / Partner

Madeleine Stenerud

Daglig leder / Partner

Utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI Oslo, med spesialisering innen Finans.

KONTAKT
madeleine@spaniaeie.no
+47 48 49 48 48

Tor Olav Tveit

Tor Olav Tveit

Eiendomsmegler / Partner

Tor Olav Tveit

Eiendomsmegler / Partner

Norsk statsautorisert eiendomsmegler med utdannelse fra Handelshøyskolen BI. Tidligere eiendomsmegler i DNB Eiendom og partner hos Nordvik Eiendomsmegling.

KONTAKT
torolav@spaniaeie.no
+47 41 29 38 33

Trond Tveit

Trond Tveit

Eiendomsrådgiver / Partner

Trond Tveit

Eiendomsrådgiver / Partner

Økonomisk Bachelorgrad fra BI. Tidligere daglig leder for Kinnarps avd. Romerike / Follo. Over 20 års ledererfaring innenfor salg / markedsføring.

KONTAKT
trond@spaniaeie.no
+47 95 06 17 17

Håkon Tveit

Håkon Tveit

Eiendomsrådgiver

Håkon Tveit

Eiendomsrådgiver

Vår eiendomsrådgiver stasjonert i Norge.

KONTAKT
haakon@spaniaeie.no
+47 41 29 54 99