Compare Listings

SE110 – Villa – La Zenia

La Zenia, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
649,000€535,000

Beskrivelse

Sjelden mulighet!
Vi har for salg en stor villa med over 1000 m2 tomt og stort svømmebasseng sentralt beliggende på La Zenia! Kun 100-200 meter til restauranter, barer, puber og koselige fortauskafeer. 300 meter til den velkjente La Zenia stranden og kun noen få hundre meter til Alicante-provinsens største shoppingsenter, Zenia Boulevard.

Huset er på totalt ca 335 m2 fordelt på ca 220 m2 i første etasje og ca 105 m2 i 2 etasje. Boligen inneholder hele 7 soverom og 4 bad. Huset er stort og romslig, og man åpner dører til en endeløs rekke rom! Samtlige rom er fliselagt på gulvene. Badene generelt i huset er fliselagt i sin helhet. Noen med badekar og noen med dusj. Huset har flere balkonger / terrasser. AC i hele huset. Fint opparbeidet uteområde med beplantning av busker og citrustrær (citron / appelsin). Hele hagen på over 1000 m2 er fliselagt. Uthus / sommerhus hvor man kan nyte varme kvelder ved siden av et STORT basseng. Stor utedusj i tilknytning til poolen. Huset har egen garasje og parkeringsplass i front av garasjen.

Med sine 7 soverom og 4 bad samt stor tomt og stor pool har boligen et enormt utleiepotensiale! Her kan flere familier nyte late feriedager i solen med vannaktiviteter og ren nytelse fra morgen til kveld!

1 etg: Du kommer inn i en stor romslig stue med peis og videre inn i et stort romslig hvitt kjøkken med rikelig med skapplass og komplett med hvitevarer. Videre finner man en innglasset stue med egen utgang til den flotte fliselagte hagen med basseng. Ved siden av stuen finner man en egen spisestue, denne er også romslig. I 1 etasje er det også 3 soverom og 2 bad og en gang. Soverommene har godt med garderobeplass.

2 etg: En marmorlagt trapp fører opp til 2 etasje. Her finner du blant annet et stort soverom som også kan fungere utmerket som stue nr 2 med egen utgang til balkong. Master bedroom finner man også her med eget bad og masse plassbygget garderobe. I 2 etasjen finner man også enda to soverom med innebygde garderober og utgang til takterrasse, samt et stort felles bad. Fra 2 etasje har du via trapp opp tilgang til takterrasse med spektakulær utsikt over La Zenia, havet og områdene rundt.

Huset er lokalisert på Costa Blancas populære område La Zenia og ligger i distriktet Orihuela Costa, en 10-15 minutters kjøretur sør-vest fra Torrevieja. Med sine fantastiske omgivelser, over 320 soldager i året, og en månedlig gjennomsnittstemperatur på 17-33 grader, blir Costa Blanca ansett som et attraktivt område for både turister og andre ferierende. Området er for øyeblikket et av Spanias raskest voksende områder, så her ligger alt til rette for å gjøre et godt kjøp.

Populære La Zenia Beach ligger i umiddelbar nærhet med 5 minutters gange. Stranden er «Blue-flag» merket og er tilknyttet en flott strandpromenade med vakre turforhold. Kort avstand til flere andre populære strender.

Gangavstand til fasiliteter som dagligvarebutikk, bank, cafeer og restauranter for å nevne noen. Zenia Boulevard, Alicante-provinsens største kjøpesenter med 150 butikker og over 20 restauranter ligger kun noen få hundre meter unna. Her finner du nesten alt du trenger uten behov for et kjøretøy. I samme område finner du også ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området rundt byr på treningsanlegg og andre aktiviteter, tennis, turområder, kanal-vandring, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc. Trivelig parkområde i nærheten samt det velkjente turområdet langs kanalen hvor man kan gå, jogge eller ta en deilig sykkeltur.

For de golf-interesserte finner du tre utmerkede 18-hulls golfbaner (Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor og Golf Las Ramblas de Campoamor) innen 2 km. Videre kan vi lokke med hele 5 golfbaner innenfor en radius på 10 km. Blant annet Las Colinas Golf & Country Club som er på listen over topp 10 (av 150) golfbaner på den sørlige regionen av Spania.

Ca. 45 min med bil fra Alicante Flyplass og 40 min fra Murcia Flyplass.

*Med forbehold om feil i annonsen

 

 • Adresse: La Zenia
 • By: La Zenia
 • Zip/Postal Code: 03189
 • Land: Spain

Detaljer

 • Boligreferense: SE110
 • Pris: 649,000 €535,000
 • Soverom: 7
 • Baderom: 4
 • Garage: 1
 • Type: Enebolig
 • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Trond Tveit
Trond Tveit
+4795061717

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€2,300,000

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg

€2,300,000

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg

€268,900

SE244 – Enebolig – Villamartín

Calle Miño, Urbanización Al Andalus II, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03186, Spania

Soverom: 3Bad: 2

Enebolig, Nybygg

€268,900

Soverom: 3Bad: 2

Enebolig, Nybygg

€1,500,000

Soverom: 4Bad: 4

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg

€1,500,000

Soverom: 4Bad: 4

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg