Compare Listings

SE252 – Villa – Lomas de Cabo Roig

Cabo Roig, calle del Puerto, Urbanización La Regia, Dehesa de Campoamor, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
€399,000

Beskrivelse

Vi har gleden av å tilby for salg nyoppførte moderne villaer av meget høy kvalitet, lokalisert i det populære tettstedet Lomas De Cabo Roig. Det er et populært område blant nordmenn og andre skandinaver, men også populært blant flere nasjonaliteter. Tomtene varierer i størrelsene mellom 205 m2 til 238 m2, og utformingen på fasaden samt planløsningene kan variere avhengig av modell. Samtlige 7 villaer innehar både innredede kjellere, samt takterrasse, og er ferdigstilt og kan overtas i løpet av kort tid.

Villaene er romslige og strekker seg over 260 m2 fordelt over tre etasjer, med tre soverom og fire bad og kan i tillegg skilte med en nydelig stor takterrasse på 40 kvadratmeter. Takterrassen er flislagt og har flott utsikt mot Cabo Roig og Middelhavet, og er utstyrt med grovkjøkken. I det du entrer hovedinngangen blir du møtt med en fantastisk takhøyde og et åpent rom med store vindusflater bestående av stue, et høymoderne kjøkken og tilhørende område for spisestue. Førsteinntrykket denne villaen gir setter virkelig standard for resten av boligen. Her er du nærmest i ett med uteområdet og den deilige spanske solen med blå himmel store deler av året, samt et herlig svalkende privat basseng rett utenfor stuen. Huset gir virkelig inntrykk av god romfølelse med sine lyse overflater og store glassflater. 1.etasje består i tillegg av ett innbydende soverom med innebygde garderobeskap et eget delikat bad.  Hele 1.etasje er flislagt med flotte fliser i marmorstil. 2.etasje består av to ytterligere soverom med innebygde garderobeskap og to delikate bad, samt utgang til en solrik terrasse. I tillegg til innehar boligen en stor kjeller på hele 68 m2, bestående av en koselig stue og et delikat baderom. Hele boligen er designet med høykvalitets materialer og holder en gjennomgående moderne og innbydende standard. Vi har fremdeles 4 villaer igjen for salg i front av prosjektet, med ypperlige solforhold og lite innsyn.

Villaen kan videre skilte med et eget fliselagt uteområde og et meget delikat nedfelt basseng med mulighet for lys og vannfall. Ønsker man oppvarmet basseng om vinteren kan man få dette som tilvalg, likeså cover over poolen for å holde på varmen samt å minimere vanntap. Store glass skyvedører åpner opp stuen slik at du får uteområdet inn, eller inneområdet ut om du vil. Villaen har egen privat parkeringsplass innenfor låsbar port under tak.

Villaene er lokalisert på Costa Blancas ettertraktede Lomas de Cabo Roig, som ligger i distriktet Orihuela Costa, en 15 minutters kjøretur sør-vest fra Torrevieja. Med sine fantastiske omgivelser, over 320 soldager i året, og en månedlig gjennomsnittstemperatur på 17-33 grader, blir Costa Blanca ansett som et attraktivt område for både turister og andre ferierende. Området er for øyeblikket et av Spanias raskest voksende områder, så her ligger alt til rette for å gjøre et godt kjøp. Det ligger til rette for en god prisstigning de neste årene.

2 km til Cabo Roig Beach, som er tilknyttet en flott strandpromenade med vakre tur-forhold.

Gangavstand til restauranter, matbutikker, barer, apotek, bank etc. Vil du til den velkjente Cabo Roig stripen med sine i overkant av 40 restauranter så er ikke det mer en et par km unna.

Området består av gode shoppingmuligheter. I gangavstand fra boligen finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. En kort sykkeltur unna finner du videre ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området byr på treningsanlegg og andre aktiviteter, tennis, turområder, kanal-vandring, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc.

For de golf-interesserte kan vi lokke med hele 5 golfbaner innenfor en radius på 10 km. Blant annet Las Colinas Golf & Country Club som er på listen over topp 10 (av 150) golfbaner på den sørlige regionen av Spania.

Ca. 45 min med bil fra Alicante Flyplass og 40 min fra Murcia Flyplass.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon

Pris fra €399,000.

*Med forbehold om feil i annonsen

  • By: Cabo Roig, Lomas de Cabo Roig
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE252
  • Pris: €399,000
  • Soverom: 4
  • Baderom: 4
  • Type: Enebolig, Nybygg
  • Eiendom Status: Solgt

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€235,000

Soverom: 2Bad: 3

Nybygg, Rekkehus

€235,000

Soverom: 2Bad: 3

Nybygg, Rekkehus

€197,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€197,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€288,900

SE246 – Enebolig – Villamartín

Calle Miño, Urbanización Al Andalus II, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03186, Spania

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€288,900

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€198,000

Soverom: 3Bad: 2/3

Nybygg, Rekkehus

€198,000

Soverom: 3Bad: 2/3

Nybygg, Rekkehus