Compare Listings

SE257 – Leilighet – Formentera

Formentera del Segura, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, AVENIDA DE GUARDAMAR, Spania
€131,000

Beskrivelse

Vi har igjen 6 prisgunstige 3-roms leiligheter for salg, hvor design og kvalitet er hovedfokus for denne utbyggeren. Komplekset befinner seg i en koselig spansk landsby, Formentera – nær Rojales og attraktive Quesada. Leilighetene kommer med 4 ulike planløsninger (se plantegninger), og strekker seg mellom 70 m2 opptil 92 m2. Pris fra 131.000€. Innebildene i annonsen er hentet fra leiligheten på 70 m2 til 131.000€.

Leilighetene selges komplett med aircondition, kjøkken med hvitevarer, belysning, møbler, interiør bodplass etc. De 6 gjenværende leilighetene har ulik utforming, men innehar blant annet 2 gode soverom med garderobeløsning (ett master-bedroom med tilhørende bad), Begge bad er nydelig innredet med flotte fliser og vask / dusj / toalett / garnityr av høy klasse. Ellers er leilighetene lyse og trivelige med store glassflater og enorme åpningsbare glassverandadører – her får du uteområdet inn eller inneområdet ut om du vil. Kjøkken av høy standard  med åpen stue-løsning og stor kjøkkenøy/L-form. Tekniske installasjoner av ypperste klasse. Her er det i prinsipp bare å vri om nøkkelen og flytte inn! Det er fremdeles ledige garasjeplasser i kjelleranlegget, som kan kjøpes mot et tillegg i prisen.

Komplekset er særdeles pent opparbeidet og inkluderer en stor felles takterrasse – med svømmebasseng, grillområde, bar, solsenger, utendørs treningsapparater og mye mer. Det er fremdeles ledige garasjeplasser i kjelleranlegget, som kan kjøpes mot et tillegg i prisen.

SISTE MULIGHET – Vi har kun en toppleilighet igjen for salg i dette komplekset. Det er en luftig og toppmoderne leilighet over 90 m2, med en romslig privat balkong på 50 m2 – MÅ OPPLEVES! Pris 219.500€ inkludert garasjeplass.

Komplekset ligger i en koselig spansk landsby kalt Formentera del Segura med gangavstand til Rojales, samt bare en 10 minutters kjøretur unna den flotte 9 km lange sandstranden i Guardamar del Segura. Rojales har vokst seg til å bli en svært populær by for  nordmenn og andre skandinavere. Formentera del Segura innehar de nødvendige fasiliteter, her finner man alt av severdigheter, som butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører ++.

Fremtidige eiere vil nyte av et svært fordelaktig klima i dette området. Dette skyldes tilstedeværelsen av en av Europas største saltsjøer, Laguna de La Mata. Saltet reduserer fuktigheten i luften, og den høye saltkonsentrasjonen sammen med temperaturen danner noe ekspertene kaller for et ”mikro-klima” – et klima som er unikt for dette området og kun noen få andre områder i verden. Det solfylte ”mikro-klimaet” garanterer bedre velvære, og er spesielt gunstig for de som er uheldige å lide av astma, diverse hudlidelser som psoriasis og eksem, og revmatiske sykdommer som for eksempel leddgikt og artrose.

Leilighetenes beliggenhet og vakre omgivelser er videre perfekt for sykkelentusiaster. For de golfinteresserte finner du flere attraktive golfbaner i området. Videre byr området på flere aktiviteter for hele familien, som blant annet bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, badeland ++. Verdt og nevne er også Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) som ligger i Quesada.

Området består av gode shoppingmuligheter. I byen Quesada rett ved finner du et nytt kjøpesenter med flere butikker. Og bare 25 minutter med bil fra leilighetene finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. I byen Rojales finner du også ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Under 35 min med bil fra Alicante Flyplass

Ønsker du å ta en titt på disse leilighetene, mer informasjon, eller har andre henvendelser, ikke nøl med å ta kontakt.

*Med forbehold om feil i annonsen

  • Adresse: Formentera
  • By: Formentera del Segura, Rojales
  • Zip/Postal Code: 03179
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE257
  • Pris: €131,000
  • Soverom: 2
  • Baderom: 2
  • Type: Leilighet, Nybygg
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€261,000

Soverom: 2/3/4Bad: 2/3

Leilighet, Luksusbolig, Nybygg, Toppleilighet

€261,000

Soverom: 2/3/4Bad: 2/3

Leilighet, Luksusbolig, Nybygg, Toppleilighet

€169,900
€169,900

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€329,000

SE256 – Luksusleilighet – Rojales

Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet, Luksusbolig, Toppleilighet

€329,000

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet, Luksusbolig, Toppleilighet

€304,000

SE259 – Enebolig – San Javier

Calle Bergantín, Roda Golf Resort, Roda, San Javier, Campo de Cartagena y Mar Menor, Región de Murcia, 32000, Spania

Soverom: 3Bad: 2

Enebolig, Nybygg

€304,000

Soverom: 3Bad: 2

Enebolig, Nybygg