Compare Listings

SE219 – Enebolig – Lomas de Cabo Roig

Cabo Roig, calle del Puerto, Urbanización La Regia, Dehesa de Campoamor, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
€349,900

Beskrivelse

Vi har gleden av å tilby for salg 2 stk nyoppførte moderne villaer i Palm Beach II. Villaene holder meget høy kvalitet og er lokalisert i det populære tettstedet Lomas De Cabo Roig, et populært område blant nordmenn og skandinaver, men også populært blant andre nasjonaliteter. Tomtene er på mellom 210-300 m2. Vi har både villaer klare for overtakelse per dags dato, men også villaer som vil stå klare i løpet av 2020.

Villaen strekker seg over 132 m2 fordelt over to etasjer, med tre soverom og tre bad og kan i tillegg skilte med en nydelig takterrasse på hele 40 m2. Fra takterrassen har du helt fantastisk utsikt over dyrkede grønne marker med citrustrær og ikke minst en spektakulær utsikt over Middelhavet. I mellom boligene og Middelhavet ligger det populære området Campoamor. I det du entrer hovedinngangen blir du møtt med en fantastisk takhøyde og et åpent rom med store vindusflater bestående av stue, et høymoderne kjøkken og tilhørende område for spisestue. Førsteinntrykket denne villaen gir setter virkelig standard for resten av boligen. 1.etasje består i tillegg av ett innbydende soverom med innebygde garderobeskap et delikat bad. Hele 1.etasje er flislagt med flotte fliser med «Nordisk grå parkettlook». Trappen opp til 2.etasje er designet i «flytende i tre» med forkrommede spiler. Designet på trappen gir et flytende og lett uttrykk over en åpen stue, noe som gir en luftig og god romfølelse og er virkelig en fryd for øyet. 2.etasje består av to ytterligere soverom med innebygde garderobeskap hvorav det ene delikate badet er direkte tilknyttet master bedroom. Hele boligen er designet med høykvalitets materialer og holder en gjennomgående moderne og innbydende standard.

Villaen kan videre skilte med et eget fliselagt uteområde, grønne arealer, og et meget delikat nedfelt basseng med mulighet for lys og vannfall. Ønsker man oppvarmet basseng om vinteren kan man få dette som tilvalg, likeså cover over poolen for å holde på varmen samt å minimere vanntap. Store glass skyvedører åpner opp stuen slik at du får uteområdet inn, eller inneområdet ut om du vil. Villaen har egen privat parkeringsplass innenfor låsbar port.

Villaene er lokalisert på Costa Blancas ettertraktede Lomas de Cabo Roig, som ligger i distriktet Orihuela Costa, en 15 minutters kjøretur sør-vest fra Torrevieja. Med sine fantastiske omgivelser, over 320 soldager i året, og en månedlig gjennomsnittstemperatur på 17-33 grader, blir Costa Blanca ansett som et attraktivt område for både turister og andre ferierende. Området er for øyeblikket et av Spanias raskest voksende områder, så her ligger alt til rette for å gjøre et godt kjøp. Det ligger til rette for en god prisstigning de neste årene.

2 km til Cabo Roig Beach, som er tilknyttet en flott strandpromenade med vakre tur-forhold.

Gangavstand til restauranter, matbutikker, barer, apotek, bank etc. Vil du til den velkjente Cabo Roig stripen med sine i overkant av 40 restauranter så er ikke det mer en et par km unna.

Området består av gode shoppingmuligheter. I gangavstand fra boligen finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. En kort sykkeltur unna finner du videre ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området byr på treningsanlegg og andre aktiviteter, tennis, turområder, kanal-vandring, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc.

For de golf-interesserte kan vi lokke med hele 5 golfbaner innenfor en radius på 10 km. Blant annet Las Colinas Golf & Country Club som er på listen over topp 10 (av 150) golfbaner på den sørlige regionen av Spania.

Ca. 45 min med bil fra Alicante Flyplass og 40 min fra Murcia Flyplass.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon.

*Med forbehold om feil i annonsen.

 

 

  • Adresse: Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa
  • By: Cabo Roig, Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa
  • Zip/Postal Code: 03189
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE219
  • Pris: €349,900
  • Soverom: 3
  • Baderom: 3
  • Type: Enebolig, Nybygg
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€169,900
€169,900

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€360,000

SE314ME – Villa – Cabo Roig

Cabo Roig, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania

Soverom: 4Bad: 3

Enebolig

€360,000

Soverom: 4Bad: 3

Enebolig

€162,900

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€162,900

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet