Compare Listings

SE228 – Rekkehus – Quesada

€279,000

Beskrivelse

Drømmer du om en enebolig i Spania, men budsjettet strekker ikke helt til? Vi har gleden av å presentere for salg flotte nyoppførte tomannsboliger med tilknytning til et nydelig designet og lukket kompleks beliggende i ettertraktede Doña Pepa – Quesada. Boligenes 127,5 m2  strekker seg over to etasjer og kommer med en romslig takterrasse på 55 m2. Bakkeplan består av et bad og en lys, åpen og moderne kjøkkenløsning ut mot en koselig stue med plass til både spisegruppe og sofakrok. Egen ut gang ut til privat hage. Andre etasje består av tre romslige og fine soverom, hvorav to av soverommene har et tilhørende delikate bad. Begge disse soverommene har også hver sin balkong. Fra andre etasje fortsetter trappen opp til den private takterrassen med fin utsikt utover landlige omgivelser og nærområdet rundt.

Boligene kan videre skilte med overbygd inngangsparti på 15 m2, samt et flott privat uteområde på over 100 m2, hvor muligheten for privat parkering bak lukkede porter er tilstede. Fra hagen har du også direkte tilgang til flotte fellesområder bestående av nedfelt basseng og grønne områder som er perfekt designet for å nyte sol, varme og alt annet godt Spania har å tilby.

Komplekset ligger i området Doña Pepa i byen Quesada, bare en 10 minutters kjøretur unna den flotte 9 km lange sandstranden i Guardamar del Segura. Quesada har vokst seg til å bli en svært populær by for  nordmenn og andre skandinavere. Quesada er en koselig by beliggende langs Costa Blanca i Alicante provinsen. Her finner man alt av severdigheter, som butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege ++.

Fremtidige eiere vil nyte av et svært fordelaktig klima i dette området. Dette skyldes tilstedeværelsen av en av Europas største saltsjøer, Laguna de La Mata. Saltgruven reduserer fuktigheten i luften, og den høye saltkonsentrasjonen sammen med temperaturen danner noe ekspertene kaller for et ”mikro-klima” – et klima som er unikt for dette området og kun noen få andre områder i verden. Det solfylte ”mikro-klimaet” garanterer bedre velvære, og er spesielt gunstig for de som er uheldige å lide av astma, diverse hudlidelser som psoriasis og eksem, og revmatiske sykdommer som for eksempel leddgikt og artrose.

Kompleksets beliggenhet og vakre omgivelser er videre perfekt for sykkelentusiaster. For de golfinteresserte finner du både golfbanen La Marquesa og La Finca ved en kjøretur på 15 minutter. Videre byr også byen Quesada på flere aktiviteter for hele familien, som blant annet bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, badeland ++. Verdt og nevne er også Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) som ligger i Quesada.

Området består av gode shoppingmuligheter. I byen Quesada finner du et nytt kjøpesenter med flere butikker. Og bare 25 minutter med bil fra boligen finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. I byen Quesada finner du også ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Under 40 min med bil fra Alicante Flyplass

Pris fra €279,000

Ønsker du å ta en titt på denne boligen, mer informasjon, eller har andre henvendelser, ikke nøl med å ta kontakt.

*Med forbehold om feil i annonsen

Adresse

  • Adresse: Doña Pepa, Quesada
  • By: Ciudad Quesada, Quesada
  • Zip/Postal Code: 03170
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE228
  • Pris: €279,000
  • Soverom: 3
  • Baderom: 3
  • Type: Nybygg, Rekkehus
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€70,000
€70,000

Soverom: 1Bad: 1

Rekkehus

€289,900

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€80,000
€80,000

Soverom: 2Bad: 2

Rekkehus

€288,900

SE246 – Enebolig – Villamartín

Calle Miño, Urbanización Al Andalus II, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03186, Spania

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€288,900

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg