Compare Listings

SE241 – Villa – Los Balcones, Torrevieja

€349,900

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere for salg moderne nyoppførte villaer beliggende på rolige og tilbaketrukne Los Balcones i Torrevieja. Villaene har tilknytning til flotte fellesarealer med stort nydelig nedfelt basseng omringet av eksotiske grønne områder og vakker beplantning. Første fase vil stå klare for overtakelse i mars 2020.

Villaenes 263 m2 strekker seg over tre plan, inkludert kjeller, og består av tre doble soverom med garderobe-løsning og tre delikate flislagte baderom. Videre finner du et åpent og smakfullt kjøkken med barløsning vendt ut mot en stue med plass til både spise-gruppe og sofakrok. Store vindusflater og en eksepsjonell takhøyde flere steder øker romfølelsen og gir god belysning. Ekstra oppholdsrom i kjeller kan benyttes til det en måtte ønske.

Villaene kan videre skilte med private uteområder med blant annet et delikat nedfelt svømmebasseng og flere terrasser. Takterrassen er på 45 m2 og har fantastisk utsikt over landlige omgivelser og nærområdet rundt.

Vi tilbyr også leiligheter på bakkeplan med to private terrasser (referanse SE239) og toppleiligheter med privat takterrasse på 85 m2 (SE240) i samme kompleks tilknyttet samme fellesarealer. Se annonsene for mer informasjon eller ta kontakt ved interesse.

Komplekset har en tilbaketrukket og fin beliggenhet, samtidig som det er gangavstand til nødvendige fasiliteter som butikker, restauranter, kafeer og barer. Området består av gode shoppingmuligheter. Ved en kjøretur på 10 minutter fra villaen finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. En kort sykkeltur unna finner du ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området rundt byr på treningsanlegg og andre aktiviteter som golf, tennis, turområder, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc.

Ca. 40 min med bil fra Alicante Flyplass og 40 min fra Murcia Flyplass.

Priser fra €349.900.

Ønsker du mer informasjon, eller kunne tenke deg å ta en titt på disse særdeles flotte villaene beliggende i rolige og tilbaketrukne Los Balcones i Torrevieja, ikke nøl med å ta kontakt.

*Med forbehold om feil i annonsen

Adresse

  • Adresse: Los Balcones, Torrevieja
  • By: Los Balcones, Torrevieja
  • Zip/Postal Code: 03186
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE241
  • Pris: €349,900
  • Soverom: 3
  • Baderom: 3
  • Type: Enebolig, Nybygg
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€269,500
€269,500

Soverom: 3Bad: 2

Enebolig

€182,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€182,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€633,000

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg

€633,000

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg