Compare Listings

”Halv pris” på feriebolig i Spania

”Halv pris” på feriebolig i Spania

Prisene på feriebolig ved Middelhavet ligger flere steder på rundt halvparten av hva de gjorde før Finanskrisen rammet Spania i 2008, i følge avisen SpaniaPosten. Til tross for en kraftig stigning i boligprisene over de siste årene er ferieboliger fremdeles priset svært lavt relativt til før krisen. Sammenlignet med da prisene var på det høyeste før finanskrisen betalte kjøperne av feriebolig i Torrevieja første kvartal 2019 i snitt 43,7% mindre sammenlignet med kjøperne rett før finanskrisen. I Guardamar og Santa Pola var prisene i snitt forholdvis 39,6% og 36,2% lavere, mens i Orihuela (Costa) fikk kjøperne i første kvartal 2019 en ”rabatt” på 22,7% sammenlignet med de som kjøpte rett før finanskrisen.

Ekspertene spår at prisstigningen i boligmarkedet er langt fra over. Er du i en situasjon hvor du vurderer å skaffe deg feriebolig i Spania, og ønsker mest mulig ut av budsjettet ditt, anbefaler vi derfor på det sterkeste å slå til nå. Sett fra et investerings perspektiv er det per dags dato ingen grunn til å vente med å sikre seg drømmeboligen. Ta kontakt med oss i Spaniaeie om du trenger litt hjelp på veien, vi hjelper deg med glede.

Related posts

Nye rekorder for spansk turisme i 2019

Utenlandske turister brukte hele 92,327 millioner euro da de avla sine visitter i Spania i 2019, en...

Les mer

Spania – Verdens sunneste nasjon

Spania topper listen, knuser 168 land, og har blitt kåret til verdens beste land å bo i...

Les mer