Compare Listings

SE102 – Leilighet – Cabo Roig

€119,950

Beskrivelse

Cabo Roig – et av Costa Blancas absolutt mest attraktive områder! Vi har fått inn for salg en nylig oppusset leilighet tilknyttet Aguamarina II-anlegget som ble bygget i 2002. Leiligheten ligger i første etasje og består av et romslig dobbelt soverom, et smakfullt fliselagt bad med dusjhjørne og plass til vaskemaskin, nytt lyst kjøkken med barløsning mot en romslig godt utnyttet stue. Liten gang i det du kommer inn i leiligheten samt egen utgang til terrasse med kun 20 meter til felles svømmebasseng. Inngangsdør til leiligheten med egen sikkerhetsdør i front av inngangsdør.

Leiligheten har gjennomgående høy standard, og selges fullt møblert med nye møbler og ny seng av høy kvalitet. Hvitevarer er nye, og likeså air condition i stue og på soverom. 

Takterrasse på drøye 200 m2 til felles bruk for beboerne med fantastisk panoramautsikt over middelhavet – må bare oppleves.

Denne leiligheten er som nevnt smakfullt nyrenovert, og det er bare å flytte rett inn med nye møbler, nye hvitevarer og nye air condition enheter.

Eiendommen er lokalisert på Costa Blancas ettertraktede Cabo Roig, som ligger i distriktet Orihuela Costa, en 15 minutters kjøretur sør fra Torrevieja. Leiligheten befinner seg et steinkast (1-2 minutter) fra den berømte «Cabo Roig stripen» som huser 30-40 spanske og internasjonale restauranter i forskjellige prisklasser. I tillegg har du flere dagligvarebutikker, barer, apotek og banker i umiddelbar nærhet. 

Går du i motsatt retning, så har du 5-10 minutters gange ned til den velrenomerte «blue-flag» merkede stranden Playa De Cabo Roig. Det er også gangavstand til strendene Campoamor, Cala Capitán, La Zenia Beach med flere. Strendene er tilknyttet en flott strandpromenade med vakre og spektakulære turforhold.

Alicante-provinsens største kjøpesenter er heller ikke langt unna med sitt enorme utvalg av spanske butikker samt internasjonale kjeder. Senteret består av ikke mindre enn 150 butikker og over 20 restauranter. Noen få hundre meter unna leiligheten finner du ukentlig et lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området byr på treningsanlegg og andre aktiviteter, tennis, turområder, kanal-vandring, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc. 

For de golf-interesserte kan vi lokke med hele 5 golfbaner innenfor en radius på 10 km. Blant annet Las Colinas Golf & Country Club som er på listen over topp 10 (av 150) golfbaner på den sørlige regionen av Spania.

Med sine fantastiske omgivelser, over 320 soldager i året, og en månedlig gjennomsnittstemperatur på 17-33 grader, blir Costa Blanca ansett som et attraktivt område for både turister og andre ferierende. Området er for øyeblikket et av Spanias raskest voksende områder, så her ligger alt til rette for å gjøre et godt kjøp.

Ca. 45 min med bil fra Alicante Flyplass og 40 min fra Murcia Flyplass.

Ta kontakt om du ønsker å se boligen eller har andre henvendelser. 

Adresse

  • Adresse: Cabo Roig
  • By: Cabo Roig, Orihuela Costa
  • Zip/Postal Code: 03189
  • Land: Norway

Detaljer

  • Boligreferense: SE102
  • Pris: €119,950
  • Soverom: 1
  • Baderom: 1
  • Type: Leilighet
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Trond Tveit
Trond Tveit
+4795061717

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€195,000

SE2053MP – Leilighet – Punta Prima

avenida de las Olas, Urb. La Ceñuela, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03180, Spania

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet

€195,000

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet

€179,000

SE475MP – Toppleilighet – La Zenia

Calle Granate, Zenia Golf I, Dehesa de Campoamor, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania

Soverom: 2Bad: 1

Leilighet

€179,000

Soverom: 2Bad: 1

Leilighet

€162,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Toppleilighet

€162,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Toppleilighet

€139,950

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet

€139,950

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet