Compare Listings

SE188IC – Rekkehus – La Zenia

La Zenia, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
€174,950

Beskrivelse

Solgt!
UNIK MULIGHET til å anskaffe seg en bolig med potensiale beliggende på «rett side» av 332 veien! Denne halvparten av en tomannsbolig ligger med gangavstand og kun få hundre meter fra La Zenia Beach og få hundre meter fra restauranter på La Zenia og den berømte «Cabo Roig strippen» – mao MEGET sentral beliggenhet. Sjeldent at det dukker opp en tomannsbolig til denne prisklassen i det populære eneboligstrøket La Zenia!

Boligen har relativt romslig tomt hvor det er meget gode parkeringsmuligheter for flere biler på egen tomt. Det er også såpass romslig på tomten at det er fullt mulig å bygge et stort basseng i hagen og anrette med eget grillområde, plassere ut solsenger, sittegruppe, spisegruppe etc. Hagen har fantastiske solforhold da den ligger sørvendt. Tomten er godt skjermet med hekk / mur og låsbar port. Gjør man en innsats her med å anrette basseng og legge nye fliser etc så vil man kunne få en god fortjenestemulighet.

Selve boligen består av totalt 3 soverom, 2 bad, stue og kjøkken i åpen løsning samt bod og gang. Boligen er lagt opp slik at man i første etasje har 2 soverom og et bad, bod, gang, kjøkken / stue med egen utgang via verandadør til hagen. En trapp fra 1 etasje fører opp til 2 etasje hvor man har et romslig soverom / allrom og et romslig bad. Egen utgang fra 2 etasje til romslig balkong med utsikt over hagen og et eventuelt basseng. Om ønskelig kan man lett få en egen leilighet i 2 etasje som kan låses av fra 1 etasje slik at man om ønskelig kan leie ut 2 etasje og få gode leieinntekter.

Boligen selges møblert.

Tomannsboligen er lokalisert i Costa Blancas populære eneboligstrøk La Zenia, på sjøsiden av 332´n, og ligger i distriktet Orihuela Costa, en 10-15 minutters kjøretur sør-vest fra Torrevieja. Med sine fantastiske omgivelser, over 320 soldager i året, og en månedlig gjennomsnittstemperatur på 17-33 grader, blir Costa Blanca ansett som et attraktivt område for både turister og andre ferierende. Området er for øyeblikket et av Spanias raskest voksende områder, så her ligger alt til rette for å gjøre et godt kjøp.

Den populære stranden La Zenia Beach ligger i umiddelbar nærhet med 5 minutters gange. Stranden er «Blue-flag» merket og er tilknyttet en flott strandpromenade med vakre turforhold. Kort avstand til flere andre populære strender.

Gangavstand til fasiliteter som dagligvarebutikk, bank, cafeer og restauranter for å nevne noen. Zenia Boulevard, Alicante-provinsens største kjøpesenter med 150 butikker og over 20 restauranter ligger kun noen få hundre meter unna. Her finner du nesten alt du trenger uten behov for et kjøretøy. I samme område finner du også ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området rundt byr på treningsanlegg og andre aktiviteter, tennis, turområder, kanal-vandring, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc. Trivelig parkområde i nærheten samt det velkjente turområdet langs kanalen hvor man kan gå, jogge eller ta en deilig sykkeltur.

For de golf-interesserte finner du tre utmerkede 18-hulls golfbaner (Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor og Golf Las Ramblas de Campoamor) innen 2 km. Videre kan vi lokke med hele 5 golfbaner innenfor en radius på 10 km. Blant annet Las Colinas Golf & Country Club som er på listen over topp 10 (av 150) golfbaner på den sørlige regionen av Spania.

Ca. 45 min med bil fra Alicante Flyplass og 40 min fra Murcia Flyplass.

*Med forbehold om feil i annonsen

 

  • Adresse: La Zenia
  • By: La Zenia, Orihuela Costa
  • Zip/Postal Code: 03189
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE188IC
  • Pris: €174,950
  • Soverom: 3
  • Baderom: 2
  • Type: Rekkehus
  • Eiendom Status: Solgt, Til salgs

Kontakt

Trond Tveit
Trond Tveit
+4795061717

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€165,000
€165,000

Soverom: 3Bad: 2

Rekkehus

€79,900

Soverom: 2Bad: 2

Rekkehus

€70,000
€70,000

Soverom: 1Bad: 1

Rekkehus

€189,000

Soverom: 3Bad: 3

Nybygg, Rekkehus

€189,000

Soverom: 3Bad: 3

Nybygg, Rekkehus