Compare Listings

SE202 – Leilighet – Torrevieja

€99,999

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere flotte nyoppførte leiligheter med 1 soverom og 1 bad lokalisert i hjertet av Torrevieja. Vi tilbyr leiligheter som er nøkkel-klare per dags dato, men også leiligheter som skal stå klare i juni 2020. Komplekset vil i juni 2020 bugne av store grønne områder og svømmebasseng. Privat garasjeplass i kjeller og kjellerbod kan kjøpes om ønskelig. Mulighet til oppgradering til leilighet med takterrasse på 40 kvadratmeter. Priser fra €99.999,-

Leilighetene innehar en meget innbydende åpen stue- og kjøkken løsning med god takhøyde, noe som gir et godt førsteinntrykk og en økt romfølelse. Soverommet er romslig med innebygde garderobeskap. Det delikate badet innehar moderne baderomsmøbler av høy kvalitet og delikate høyglans-fliser som i resten av leiligheten. Leilighetene kan videre skilte med gode lysforhold fra vinduer og balkongdør ut fra i både stue og på soverom. Balkongen er koselig med plass til en sittegruppe hvor du har mulighet til blant annet å nyte frokosten i flotte værforhold. Leiligheten er videre tilknyttet til et privat og praktisk «vaskerom» under åpen himmel. Alle leilighetene er designet med høykvalitets materialer og holder en gjennomgående tidsriktig og innbydende standard.

Inkludert i prisen får du møbler (alt fra fra sofa og seng av høy kvalitet til gardiner og persienner), hvitevarer (kjøleskap, komfyr, keramisk platetopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn), baderomsmøbler, speil, vaskemaskin, gulvvarme, downlights (innendørs og utendørs), LED-lys i garderober og benker samt installasjon av Air Condition om dette ønskes. Møblene som er inkludert kan observeres i showroom på forhånd.

Leilighetene og deres uslåelige beliggenhet er omgitt av alle nødvendige tjenester. Umiddelbar nærhet til supermarkeder, kafeer, restauranter, legesenter, kjøpesentre, promenade, havnen og kanskje best av alt, bare 700 meter unna finner du Cura-stranden, en av de beste strendene ved kysten av Torrevieja.

Leilighetene er en del av et kompleks bestående av 137 leiligheter på 1, 2 eller 3 soverom fordelt over tre etasjer. Vi tilbyr også leiligheter med andre størrelser og beliggenheter; på bakkeplan, i 1.etasje og i 2.etasje med takterrasse. Ta kontakt ved interesse.

Ønsker du mer informasjon, eller kunne du tenke deg å ta en titt på disse flotte leilighetene midt i Torrevieja sentrum, ikke nøl med å ta kontakt.

*Med forbehold om feil i annonsen

Adresse

 • Adresse: Torrevieja
 • By: Torrevieja
 • Zip/Postal Code: 03182
 • Land: Spain

Detaljer

 • Boligreferense: SE202
 • Pris: €99,999
 • Soverom: 1
 • Baderom: 1
 • Garage: 1
 • Type: Leilighet, Nybygg, Toppleilighet
 • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€169,500

SE258 – Leilighet – Formentera

Formentera del Segura, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, AVENIDA DE GUARDAMAR, Spania

Soverom: 3Bad: 3

Leilighet, Nybygg

€169,500

Soverom: 3Bad: 3

Leilighet, Nybygg

€467,000

Soverom: 3/4Bad: 2/3

Luksusbolig, Nybygg, Toppleilighet

€467,000

Soverom: 3/4Bad: 2/3

Luksusbolig, Nybygg, Toppleilighet

€149,950

SE192IC – Leilighet – Cabo Roig

Cabo Roig, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet

€149,950

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet

€379,000

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€379,000

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg