Compare Listings

SE207 – Toppleiligheter – Los Balcones, Torrevieja

Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03186, Spania
€179,500

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere moderne nyoppførte toppleiligheter med både 2 og 3 soverom, beliggende på rolige og tilbaketrukne Los Balcones i Torrevieja. Vi tilbyr leiligheter som er nøkkel-klare per dags dato og leiligheter som ferdigstilles fortløpende. Prosjektet bygges over to plan + garasjeanlegg under deler av prosjektet, samt fellesareal bestående av to store svømmebasseng, plen og beplanting. Leilighetene med 2 soverom er på totalt 63 m2 + takterrasse, mens de med 3 soverom strekker seg over totalt 70 m2 + takterrasse . Priser tre-roms leiligheter fra €179,500 og fire-roms leiligheter €185,500.

Gjeldende leiligheter befinner seg i andre etasje (toppetasje) og inkluderer en solrik og romslig privat takterrasse. Leilighetene består blant annet av en lys entré, lekker og praktisk åpen kjøkkenløsning i tilknytning til en koselig stue med plass til både sofagruppe og spiseplass. Videre innehar leilighetene enten 2 eller 3 soverom med innebygde garderober, samt to lekre baderom. Leilighetene har en koselig terrasse på omtrent 7 kvadratmeter, samt en solrik takterrasse med en flott utsikt utover salt-sjøene og landlige omgivelser. Takterrassen er på hele 57 kvadratmeter, så her er det god plass til solsenger, sofagruppe og spiseplass, slik at dagene kan nytes fra morgen til kveld. På takterrassen er det mange muligheter. Eksempelvis kan en sette inn et utekjøkken/grovkjøkken, installere en jacuzzi, eller lage til et rom/skap for vaskemaskin og varmtvannsbereder. Alle leilighetene er designet med høykvalitets materialer og holder en gjennomgående tidsriktig og innbydende standard.

Leilighetene er en del av et kompleks bestående av 98 leiligheter på 2, 3 eller 4 soverom fordelt over to etasjer. Det er også mulighet for kjøp av privat garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Vi tilbyr også leiligheter i 1. etasje med ulik innvendig løsning, samt terrasse både i front og på baksiden. Ta kontakt ved interesse.

Leilighetene har en tilbaketrukket og fin beliggenhet, samtidig som det er gangavstand til nødvendige fasiliteter som butikker, restauranter, kafeer og barer. Området består av gode shoppingmuligheter. Ved en kjøretur på 10 minutter fra leilighetene finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. En kort sykkeltur unna finner du ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området byr på treningsanlegg og andre aktiviteter, golf, tennis, turområder, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc.

Ca. 40 min med bil fra Alicante Flyplass og 40 min fra Murcia Flyplass.

Ønsker du mer informasjon, eller kunne tenke deg å ta en titt på disse flotte leilighetene i rolige og tilbaketrukne Los Balcones i Torrevieja, ikke nøl med å ta kontakt.

*Med forbehold om feil i annonsen

  • Adresse: Los Balcones, Torrevieja
  • By: Los Balcones, Torrevieja
  • Zip/Postal Code: 03186
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE207
  • Pris: €179,500
  • Soverom: 2/3
  • Baderom: 2
  • Type: Leilighet, Nybygg, Toppleilighet
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€197,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€197,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

SE220 – Enebolig – Lomas de Cabo Roig

Cabo Roig, calle del Puerto, Urbanización La Regia, Dehesa de Campoamor, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€379,900

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€99,950

Soverom: 2Bad: 1

Leilighet

€99,950

Soverom: 2Bad: 1

Leilighet