Compare Listings

SE147IC – Leilighet – Cabo Roig

Cabo Roig, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
€144,950

Beskrivelse

Stort nærmere sjøen kommer man ikke!
Her har vi for salg en meget trivelig og typisk spansk leilighet beliggende 50 meter fra sjøen og Cabo Roig Beach, samt 300 meter fra den berømte Cabo Roig stripen med alle sine internasjonale restauranter! Et særdeles koselig og sørvendt fellesområde med et meget romslig og fint basseng ligger rett bak leiligheten. Området har en låsbar kjøreport hvor det innenfor er parkeringsmuligheter for beboere. Dette er en unik perle av en leilighet som må ses og oppleves med sjelden og unik beliggenhet!

Leiligheten ligger i første av to etasjer, og har en egen koselig og romslig hageflekk vendt ut mot endevei og havet som nærmeste nabo. Stor innglasset terrassedør hvor du kommer inn i en stue og et meget stort og åpent kjøkken med barløsning vendt mot stuen. Stuen har også peis og AC. Videre innover i leiligheten finner du et romslig og fint fliselagt bad med dusj samt to romslige soverom – det ene med AC.

Boligen er tilknyttet «Bellavista 1», et lukket og privat kompleks lokalisert på attraktive Cabo Roig i Orihuela Costa. Komplekset består av grønne fellesområder samt et stort felles svømmebasseng. Bare et steinkast unna finner du den velkjente «Cabo Roig stripen» som består av blant annet 30-40 spanske og internasjonale restauranter i forskjellige prisklasser. I tillegg har du flere dagligvarebutikker, barer, apotek og banker i umiddelbar nærhet.

Gangavstand til strendene Cabo Roig, Campoamor, Cala Capitán og La Zenia. Strendene er tilknyttet en flott strandpromenade med vakre og spektakulære tur-forhold.

Alicante-provinsens største kjøpesenter er heller ikke langt unna (5 minutter) med sitt enorme utvalg av spanske butikker samt internasjonale kjeder. Senteret består av ikke mindre enn 150 butikker og over 20 restauranter. Noen få hundre meter unna leiligheten finner du ukentlig et lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området byr på treningsanlegg og andre aktiviteter, tennis, turområder, kanal-vandring, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc.

For de golf-interesserte kan vi lokke med hele 5 golfbaner innenfor en radius på 10 km. Blant annet Las Colinas Golf & Country Club som er på listen over topp 10 (av 150) golfbaner på den sørlige regionen av Spania.

Med sine fantastiske omgivelser, over 320 soldager i året, og en månedlig gjennomsnittstemperatur på 17-33 grader, blir Costa Blanca ansett som et attraktivt område for både turister og andre ferierende. Området er for øyeblikket et av Spanias raskest voksende områder, så her ligger alt til rette for å gjøre et godt kjøp.

Ca. 45 min med bil fra Alicante Flyplass og 40 min fra Murcia Flyplass.

Ta kontakt om du ønsker å se boligen eller har andre henvendelser.

*Med forbehold om feil i annonsen

  • By: Cabo Roig
  • Zip/Postal Code: 03189
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE147IC
  • Pris: €144,950
  • Soverom: 2
  • Baderom: 1
  • Type: Leilighet
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Trond Tveit
Trond Tveit
+4795061717

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€124,999

SOLGT SE2048MP – Leilighet – Playa Flamenca

Playa Flamenca, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, Spania

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet

€124,999

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet

€197,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€197,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€159,000

SE234 – Leilighet – Los Alcázares

Calle Isla Ibiza, Los Narejos, Los Alcázares, Campo de Cartagena y Mar Menor, Región de Murcia, 30710, Spania

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€159,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€192,000

SE261 – Leilighet – San Javier

Calle San Alfredo, Molino Tío Andrés, San Javier, Campo de Cartagena y Mar Menor, Región de Murcia, 30720, Spania

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€192,000

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet