Compare Listings

SE236 – Leilighet – Quesada

€189,000

Beskrivelse

Vi har gleden av å tilby for salg arealeffektive og nøkkel-klare nyoppførte leiligheter med privat hage/takterrasse og vakre fellesområder i attraktive Doña Pepa – Quesada, kun 10 minutter unna Guardamar beach.

Vi tilbyr leiligheter på bakkeplan med private uteområder mellom 78-118 m2 samt toppleiligheter med balkong og privat takterrasse på 73 m2. Alle leilighetene består av to soverom og to bad, og er designet i ypperste kvalitet. Deres 84-89 m2 bruksareal strekker seg over ett plan med gjennomgående 60 x 60 fliser i nydelige beige nyanser. Kjøkkenet er smakfullt designet og åpent ut mot en lys og stilfull stue. Stuen er romlig med god plass til både spisegruppe og sofakrok til å nyte godt selskap. Store skyvedører i stue ut mot privat hage/balkong gir en økt romfølelse og godt dagslys. Leilighetene består videre av to delikate bad med hver sin romslige dusjenhet, hvorav det ene badet er tilknyttet master bedroom. Begge soverommene er av god størrelse og med innebygde garderobeskap.

Fremtidige eiere kan videre nyte flotte fellesområder, med et smakfullt nedfelt basseng samt grønne områder med god plass til å nyte sol, varme og alt det gode Spania har å tilby.

Komplekset ligger i området Doña Pepa i byen Quesada, bare en 10 minutters kjøretur unna den flotte 9 km lange sandstranden i Guardamar del Segura. Quesada har vokst seg til å bli en svært populær by for  nordmenn og andre skandinavere. Quesada er en koselig by beliggende langs Costa Blanca i Alicante provinsen. Her finner man alt av severdigheter, som butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege ++.

Fremtidige eiere vil nyte av et svært fordelaktig klima i dette området. Dette skyldes tilstedeværelsen av en av Europas største saltsjøer, Laguna de La Mata. Saltproduksjonen reduserer fuktigheten i luften, og den høye saltkonsentrasjonen sammen med temperaturen danner noe ekspertene kaller for et ”mikro-klima” – et klima som er unikt for dette området og kun noen få andre områder i verden. Det solfylte ”mikro-klimaet” garanterer bedre velvære, og er spesielt gunstig for de som er uheldige å lide av astma, diverse hudlidelser som psoriasis og eksem, og revmatiske sykdommer som for eksempel leddgikt og artrose.

Kompleksets beliggenhet og vakre omgivelser er videre perfekt for sykkelentusiaster. For de golfinteresserte finner du både golfbanen La Marquesa og La Finca ved en kjøretur på 15 minutter. Videre byr også byen Quesada på flere aktiviteter for hele familien, som blant annet bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, badeland ++. Verdt og nevne er også Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) som ligger i Quesada.

Området består av gode shoppingmuligheter. I byen Quesada finner du et nytt kjøpesenter med flere butikker. Og bare 25 minutter med bil fra boligen finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. I byen Quesada finner du også ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Under 40 min med bil fra Alicante Flyplass

Pris leilighet på bakkeplan med privat hage fra €189,000
Pris toppleilighet med privat takterrasse fra €205,000

Ønsker du å ta en titt på dette nydelige komplekset, mer informasjon, eller har andre henvendelser, ikke nøl med å ta kontakt.

*Med forbehold om feil i annonsen

Adresse

  • Adresse: Doña Pepa, Quesada
  • By: Ciudad Quesada, Quesada
  • Zip/Postal Code: 03170
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE236
  • Pris: €189,000
  • Soverom: 2
  • Baderom: 2
  • Type: Leilighet, Nybygg, Toppleilighet
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€139,000

SE264 – Leilighet – Torre de la Horadada

Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03191, Spania

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€139,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€99,999

Soverom: 1Bad: 1

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€99,999

Soverom: 1Bad: 1

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€162,900

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€162,900

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet