Compare Listings

SE250 – Villa – Rojales

Avenida del Recorral, Urbanización Pueblo Lucero, Ciudad Quesada, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania
€519,000

Beskrivelse

Siste sjanse! Vi har nå kun to hus igjen av denne typen for salg i populære Rojales! Disse villaene er unike med spektakulær utsikt da husene ligger helt på toppen av Rojales. Fin utsikt over middelhavet. Må ses for riktig inntrykk! Her er det materialbruk fra øverste hylle, det oser topp moderne luksus hele veien. Dette er villaen for de som virkelig ønsker det lille ekstra!

Disse husene selges komplett med aircondition, kjøkken med hvitevarer, belysning inne / ute, ferdig opparbeidet hage etc. Alle bad er nydelig innredet med flotte fliser og vask / dusj / toalett / garnityr av høy klasse. Ellers er boligene lyse og trivelige med store glassflater og enorme åpningsbare glassverandadører som går inn i veggen slik at du får full åpning – her får du uteområdet inn eller inneområdet ut om du vil. Kjøkken av høy standard  med åpen løsning og stor kjøkkenøy. Tekniske installasjoner av ypperste klasse. Her er det i prinsipp bare å vri om nøkkelen og flytte inn!

Det ene huset leveres i utgangspunktet med uinnredet stor kjeller / garasje på 110 m2. Kjelleren har trapp ned fra 1 etasje samt kjøreport utenfra. Kjelleren er så pass stor at man fint kan innrede den som en dobbel garasje samt at man kan vurdere å innrede med flere soverom, bad, oppholdsrom / stue, vinkjeller, treningsrom etc. Det andre huset selges med ferdig innredet kjeller / garasje. Her er det garasje for bil, vinkjeller, bod, treningsrom, to soverom og et bad i tillegg til oppholdsrom.

1 etasje er innredet med gang / garderobe, bod, master-bedroom med eget bad og godt med innebygd garderobeplass, gjestetoalett, åpen stor stue / kjøkken samt utgang til stor og romslig terrasse som er delvis overbygd. På terrassen er det også et meget moderne og fint basseng med eget «fossefall» ned til kjelleren i front av fasaden! Terrassen har god plass til loungegruppe / spisebord / solsenger. Her finner man også en liten hage samt en romslig parkeringsplass rett foran huset.

2 etasje. En påkostet elegant trapp fører opp til 2 etasje. Her finner du to master-bedrooms med egne bad og godt med innebygd garderobeplass. Egen utgang til takterrasse hvor du har fantastisk utsikt!

Villaene må ses / oppleves for riktig inntrykk!

Huset er på hele 252 m2 og fordeler seg slik;
Kjeller / garasje; 110 m2
Første etasje; 79 m2
Overbygget terrasse; 18 m2
Andre etasje; 45 m2

Boligen ligger i det populære området Rojales, bare en 10 minutters kjøretur unna den flotte 9 km lange sandstranden i Guardamar del Segura, og bare et par minutter unna et flott golfanlegg. Rojales har vokst seg til å bli en svært populær by for  nordmenn og andre skandinavere. Rojales er en koselig by beliggende langs Costa Blanca i Alicante provinsen. Her finner man alt av severdigheter, som butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege ++.

Fremtidige eiere vil nyte av et svært fordelaktig klima i dette området. Dette skyldes tilstedeværelsen av en av Europas største saltsjøer, Laguna de La Mata. Saltet reduserer fuktigheten i luften, og den høye saltkonsentrasjonen sammen med temperaturen danner noe ekspertene kaller for et ”mikro-klima” – et klima som er unikt for dette området og kun noen få andre områder i verden. Det solfylte ”mikro-klimaet” garanterer bedre velvære, og er spesielt gunstig for de som er uheldige å lide av astma, diverse hudlidelser som psoriasis og eksem, og revmatiske sykdommer som for eksempel leddgikt og artrose.

Villaens beliggenhet og vakre omgivelser er videre perfekt for sykkelentusiaster. For de golfinteresserte finner du flere attraktive golfbaner i området. Videre byr området på flere aktiviteter for hele familien, som blant annet bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, badeland ++. Verdt og nevne er også Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) som ligger i Quesada.

Området består av gode shoppingmuligheter. I byen Quesada rett ved finner du et nytt kjøpesenter med flere butikker. Og bare 25 minutter med bil fra boligen finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. I byen Rojales finner du også ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Under 40 min med bil fra Alicante Flyplass

Ønsker du å ta en titt på denne boligen, mer informasjon, eller har andre henvendelser, ikke nøl med å ta kontakt.

*Med forbehold om feil i annonsen

  • By: Rojales
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE250
  • Pris: €519,000
  • Soverom: 3
  • Baderom: 4
  • Garage: 2
  • Type: Enebolig, Luksusbolig, Nybygg
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€110,000

SE214 – Villa – Balsicas, Murcia

Sierra Golf, Balsicas de Arriba, Pedanía de Jerónimo y Avileses y Balsicas de Arriba, Murcia, Campo de Cartagena y Mar Menor, Región de Murcia, Spania

Soverom: 2Bad: 2

Enebolig

€110,000

Soverom: 2Bad: 2

Enebolig

€289,900

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg