Compare Listings

SE226 – Enebolig – Lomas de Cabo Roig

€399,900

Beskrivelse

Vi har gleden av å tilby for salg en nyoppført moderne villa på romslig hjørnetomt i Palm Beach I området. Dette er showhuset til utbyggeren, så her er alt virkelig finpusset og strøkent! Villaene holder meget høy kvalitet og er lokalisert i det populære tettstedet Lomas De Cabo Roig, et populært område blant nordmenn og andre skandinaver, men også populært blant flere nasjonaliteter. Denne tomten er større enn de andre, ca 400 m2 mens de andre husene på rekken har tomt på ca 200 m2. Denne villaen er ferdigstilt og kan overtas i løpet av kort tid. Mot et tillegg på 20.000 euro får man med alt av møbler både ute og inne, Ac unit, hvitevarer etc.

Villaen er arealeffektiv og strekker seg over ca 240 m2 fordelt over tre etasjer, med 4 soverom og 4 bad og kan i tillegg skilte med en nydelig stor takterrasse. Villaen har 3 nivåer med terrasse hvor alle har fin utsikt. Den øverste takterrassen har flott utsikt over Middelhavet. I det du entrer hovedinngangen blir du møtt med en fantastisk takhøyde og et åpent rom med store vindusflater bestående av stor stue, et høymoderne kjøkken og tilhørende område for spisestue. Førsteinntrykket denne villaen gir setter virkelig standard for resten av boligen. Her er du nærmest i ett med uteområdet og den deilige spanske solen med blå himmel store deler av året, samt et herlig svalkende privat basseng rett utenfor stuen. Huset gir virkelig inntrykk av god romfølelse med sine lyse overflater og store glassflater. 1.etasje består i tillegg av ett innbydende og delikat bad.  Hele 1.etasje er flislagt med flotte fliser med «Nordisk grå parkettlook». Trappen ned til kjeller og opp til 2 etg er ekslusivt steinbelagt med rustfritt stål rekkverk. 2.etasje består av to soverom med innebygde garderobeskap og to delikate bad – hvert av badene tilhører hvert sitt soverom. Her har du mao to «Master bedrooms». Forskjellen er at mens det ene soverommet har egen utgang til balkong har det andre soverommet åpningsbare dører til en fransk balkong. Kjelleren er et kapittel for seg. Her har utbygger greid virkelig utnytte arealet for å skape trivsel. Kjelleren består av en romslig stue, 2 soverom, en bod, eget garderoberom og et bad / vaskerom.  Hele boligen er designet med høykvalitets materialer og holder en gjennomgående moderne og innbydende standard. Her får du en arealeffektiv stor villa med 4 soverom og 4 bad til en meget hyggelig pris! Møblene som nevnt ute og inne som man kan få med mot et tillegg er nøye utvalgt til å passe dette moderne huset. Her kan man virkelig nyte mange goder ferier – eller oppnå en god leieinntekt om det skulle friste.

Villaen kan videre skilte med et eget fliselagt uteområde med grøntarealer og et meget delikat nedfelt basseng. Ønsker man oppvarmet basseng om vinteren kan man få dette som tilvalg, likeså cover over poolen for å holde på varmen samt å minimere vanntap. Store glass skyvedører åpner opp stuen slik at du får uteområdet inn, eller inneområdet ut om du vil. Villaen har egen privat parkeringsplass innenfor låsbar port under tak.

Villaene er lokalisert på Costa Blancas ettertraktede Lomas de Cabo Roig, som ligger i distriktet Orihuela Costa, en 15 minutters kjøretur sør-vest fra Torrevieja. Med sine fantastiske omgivelser, over 320 soldager i året, og en månedlig gjennomsnittstemperatur på 17-33 grader, blir Costa Blanca ansett som et attraktivt område for både turister og andre ferierende. Området er for øyeblikket et av Spanias raskest voksende områder, så her ligger alt til rette for å gjøre et godt kjøp. Det ligger til rette for en god prisstigning de neste årene.

2 km til Cabo Roig Beach, som er tilknyttet en flott strandpromenade med vakre tur-forhold.

Gangavstand til restauranter, matbutikker, barer, apotek, bank etc. Vil du til den velkjente Cabo Roig stripen med sine i overkant av 40 restauranter så er ikke det mer en et par km unna.

Området består av gode shoppingmuligheter. I gangavstand fra boligen finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. En kort sykkeltur unna finner du videre ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området byr på treningsanlegg og andre aktiviteter, tennis, turområder, kanal-vandring, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc.

For de golf-interesserte kan vi lokke med hele 5 golfbaner innenfor en radius på 10 km. Blant annet Las Colinas Golf & Country Club som er på listen over topp 10 (av 150) golfbaner på den sørlige regionen av Spania.

Ca. 45 min med bil fra Alicante Flyplass og 40 min fra Murcia Flyplass.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon

 

*Med forbehold om feil i annonsen

Adresse

  • Adresse: Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa
  • By: Cabo Roig, Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa
  • Zip/Postal Code: 03189
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE226
  • Pris: €399,900
  • Soverom: 4
  • Baderom: 4
  • Type: Enebolig, Nybygg
  • Eiendom Status: Solgt, Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€129,000

SE248 – Leilighet – Torrevieja

Calle Radio Murcia, Urbanización Calas Blancas, La Mata, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03182, Spania

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€129,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€199,000

SE111 – Villa – Ciudad Quesada

Ciudad Quesada, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania

Soverom: 2Bad: 1

Enebolig

€199,000

Soverom: 2Bad: 1

Enebolig

€294,000

SE109 – Enebolig – Quesada

Ciudad Quesada, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania

Soverom: 3Bad: 2

Enebolig

€294,000

Soverom: 3Bad: 2

Enebolig

€261,000

Soverom: 2/3/4Bad: 2/3

Leilighet, Luksusbolig, Nybygg, Toppleilighet

€261,000

Soverom: 2/3/4Bad: 2/3

Leilighet, Luksusbolig, Nybygg, Toppleilighet