Compare Listings

SE230 – Leilighet – Quesada

€177,000

Beskrivelse

Vi har gleden av å tilby for salg særdeles flotte nyoppførte leiligheter med privat hage beliggende i et nydelig og lukket kompleks i attraktive Doña Pepa – Quesada, kun 10 minutter unna Guardamar beach.

Leilighetene er nøkkel-klare og her står du fritt til å velge akkurat den leiligheten som passer best for deg. Vi tilbyr leiligheter med to soverom (76 m2), tre soverom (96 m2) samt en bred variasjon i størrelse på hagen. Alle leilighetene er designet i ypperste kvalitet og går over ett plan med gjennomgående 60 x 60 fliser i nydelige beige nyanser. Kjøkkenet er delikat flislagt og åpent ut mot en lys og stilfull stue med godt dagslys fra store skyvedører ut mot hagen. I stuen har du plass til både spisegruppe og sofakrok til å nyte godt selskap. Leilighetene består av to delikate bad med hver sin romslige dusjenhet, hvorav det ene er tilknyttet master bedroom. Soverommene er alle av god størrelse med innebygde garderobeskap.

Leilighetene kan videre skilte med private uteområder fra 68-180 m2, med plass til privat parkeringsplass om ønskelig. Fra hagen har du direkte tilgang til et stort fellesareal med et stilfullt og eksotisk nedfelt basseng i to nivåer – dype vannmengder perfekt for en svømmetur, samt et grunt område hvor både barn og voksne kan lene seg tilbake og kjenne solen varme. Bassenget er omringet av et vakkert grønt område med god plass til å nyte sol, varme og alt det gode Spania har å tilby.

Komplekset ligger i området Doña Pepa i byen Quesada, bare en 10 minutters kjøretur unna den flotte 9 km lange sandstranden i Guardamar del Segura. Quesada har vokst seg til å bli en svært populær by for  nordmenn og andre skandinavere. Quesada er en koselig by beliggende langs Costa Blanca i Alicante provinsen. Her finner man alt av severdigheter, som butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege ++.

Fremtidige eiere vil nyte av et svært fordelaktig klima i dette området. Dette skyldes tilstedeværelsen av en av Europas største saltsjøer, Laguna de La Mata. Saltgruven reduserer fuktigheten i luften, og den høye saltkonsentrasjonen sammen med temperaturen danner noe ekspertene kaller for et ”mikro-klima” – et klima som er unikt for dette området og kun noen få andre områder i verden. Det solfylte ”mikro-klimaet” garanterer bedre velvære, og er spesielt gunstig for de som er uheldige å lide av astma, diverse hudlidelser som psoriasis og eksem, og revmatiske sykdommer som for eksempel leddgikt og artrose.

Kompleksets beliggenhet og vakre omgivelser er videre perfekt for sykkelentusiaster. For de golfinteresserte finner du både golfbanen La Marquesa og La Finca ved en kjøretur på 15 minutter. Videre byr også byen Quesada på flere aktiviteter for hele familien, som blant annet bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, badeland ++. Verdt og nevne er også Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) som ligger i Quesada.

Området består av gode shoppingmuligheter. I byen Quesada finner du et nytt kjøpesenter med flere butikker. Og bare 25 minutter med bil fra boligen finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. I byen Quesada finner du også ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Under 40 min med bil fra Alicante Flyplass

Pris leilighet med to soverom fra €177,000
Pris leilighet med tre soverom fra €222,000

Ønsker du å ta en titt på denne boligen, mer informasjon, eller har andre henvendelser, ikke nøl med å ta kontakt.

*Med forbehold om feil i annonsen

Adresse

  • Adresse: Doña Pepa, Quesada
  • By: Ciudad Quesada, Quesada
  • Zip/Postal Code: 03170
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE230
  • Pris: €177,000
  • Soverom: 2/3
  • Baderom: 2
  • Type: Leilighet, Nybygg
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€279,000

Soverom: 3Bad: 3

Nybygg, Rekkehus

€279,000

Soverom: 3Bad: 3

Nybygg, Rekkehus

€119,950

Soverom: 1Bad: 1

Leilighet

€119,950

Soverom: 1Bad: 1

Leilighet

€1,500,000

Soverom: 4Bad: 4

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg

€1,500,000

Soverom: 4Bad: 4

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg