Compare Listings

BP023 – Leilighet – Villamartín

€145,000

Beskrivelse

Vi har gleden av å tilby denne flotte leiligheten i et relativt nytt kompleks lokalisert på koselige Los Dolses, i Orihuela Costa langs Costa Blanca. Leiligheten går over 90 m2 og er svært moderne med gjennomgående lys med åpen planløsning og beleilig plassert i første etasje. Stor terrasse sammenlignet med de øvre etasjene. Uteplassen gir en god følelse av åpenhet, og er et fint sted å slappe av og nyte både soloppgang og solnedganger.

Leiligheten innehar en romslig åpen stue- og kjøkkenløsning innredet i moderne nordisk stil med mange high-end apparater. Videre finner du to lyse og luftige soverom, med innebygde garderober, og to pent flislagte og moderne utstyrte bad. Nydelig lys flislagt gulv strømmer gjennom leiligheten og store glassdører gir en følelse av en forlenget stue. Stemnings-belysning i hele leiligheten.

Leilighetskomplekset befinner seg innenfor et sikret område, med en stor fjernstyrt inngangsport og intercom for gjester. Innenfor de lukkede portene finner du vakre hageanlegg, et felles svømmebasseng ute og et eget innendørs svømmebasseng som kan nytes i de kjøligere månedene. Alle beboere får også tilgang til et godt utstyrt treningsrom.

Leiligheten er lokalisert på Costa Blancas populære område Los Dolses, som ligger mellom Villamartín og La Zenia, og ligger i distriktet Orihuela Costa, en 15 minutters kjøretur sør-vest fra Torrevieja. Med sine fantastiske omgivelser, over 320 soldager i året, og en månedlig gjennomsnittstemperatur på 17-33 grader, blir Costa Blanca ansett som et attraktivt område for både turister og andre ferierende. Området er for øyeblikket et av Spanias raskest voksende områder, så her ligger alt til rette for å gjøre et godt kjøp.

5 minutters kjøretur til en rekke «Blue Flag Beaches», blant annet populære La Zenia Beach. Stranden er tilknyttet en flott strandpromenade med vakre turforhold.

Gangavstand til fasiliteter som dagligvarebutikk, bank, cafeer og restauranter for å nevne noen. Villamartin og Rioja kommersielle sentre ligger like i nærheten, og Los Dolses Commercial Centre ligger rett over veien! Her finner du nesten alt du trenger uten behov for et kjøretøy.

Området består av flere gode shoppingmuligheter. En spasertur unna finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. I samme område finner du også ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området rundt byr på treningsanlegg og andre aktiviteter, tennis, turområder, kanal-vandring, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc.

For de golf-interesserte finner du Villamartín Golf Course bare en 5 minutters kjøretur unna. Videre kan vi lokke med hele 5 golfbaner innenfor en radius på 10 km. Blant annet Las Colinas Golf & Country Club som er på listen over topp 10 (av 150) golfbaner på den sørlige regionen av Spania.

Ca. 45 min med bil fra Alicante Flyplass og 40 min fra Murcia Flyplass.

Denne leiligheten er verdt å besøke. Ta kontakt om du ønsker å se boligen eller har andre henvendelser.

*Med forbehold om feil i annonsen

 

Adresse

  • Adresse: Los Dolses, Villamartín
  • By: Los Dolses, Orihuela Costa, Villamartín
  • Zip/Postal Code: 03189
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: BP023
  • Pris: €145,000
  • Soverom: 2
  • Baderom: 1
  • Type: Leilighet
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€162,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Toppleilighet

€162,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Toppleilighet

€188,000

SE249 – Leilighet – Torre de la Horadada

Avenida Sánchez Lozano, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03191, Spania

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€188,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€114,000

Soverom: 2Bad: 1

Leilighet

€114,000

Soverom: 2Bad: 1

Leilighet