Compare Listings

SE238 – Villa – Los Alcázares

€379,000

Beskrivelse

I trivelige og attraktive Los Alcazares har vi for salg 4 stk «Agata» luksuriøse villaer. Villaene er designet i svært høy kvalitet og er virkelig en fryd for øyet. Dette er boliger bygget av en utbygger som alltid bygger med høy standard, og boligene passer godt for de som er ute etter det lille ekstra. Samtlige 4 boliger er like. 1 av dem er ferdigstilt, og de 3 andre står ferdig i oktober. Alle husene består av 3 soverom og 3 bad. I tillegg har villaene garasje. Garasjen er fliselagt med samme fliser som inne, lagt inn strøm og tv punkter slik at man lett kan gjøre om garasjen til et ekstra soverom eller stue / oppholdsrom om man ønsker. Villaene har stor takterrasse på 40 m2 samt to romslige balkonger, den ene med direkte utgang fra et av soverommene. Husets bruksareal er på hele 167 m2 + terrasse / balkonger + garasje. Tomtene er på i underkant av 300 m2.

Villaene er arealeffektive og strekker seg over 167 m2 fordelt over to etasjer, med 3 flotte soverom og 3 delikate bad og kan i tillegg skilte med en nydelig stor takterrasse med fantastisk utsikt over Middelhavet og nærområder rundt. I det du entrer hovedinngangen blir du møtt med en luftig og god takhøyde og en åpen og luftig stue med store vindusflater og store glassverandadører som fører direkte ut i hagen og poolen. Stuen har god plass til sofagruppe og spisestue. Boligen har et høymoderne åpent kjøkken med kjøkkenøy med mulighet for barpaller. 1.etasje består i tillegg av ett innbydende og delikat bad samt et dobbelt soverom med innebygget garderobe. Trappen opp til 2 etg er ekslusivt steinbelagt med rekkverk i rustfritt stål. 2.etasje består av to soverom med innebygde garderobeskap og delikate bad tilhørende hvert soverom. «Master-bedroom» fører ut til en fin og romslig balkong / terrasse. I og med at begge soverom har eget bad har du i prinsipp to «Master-bedroom». Førsteinntrykket denne villaen gir setter virkelig standard for resten av boligen. Her er du nærmest i ett med uteområdet og den deilige spanske solen med blå himmel store deler av året, samt et herlig svalkende privat basseng rett utenfor stuen. Huset gir virkelig inntrykk av god romfølelse med sine lyse overflater og store glassflater og eksklusive 60×60 cm fliser. Hele boligen er designet med høykvalitets materialer og holder en gjennomgående moderne og innbydende standard. Huset har også vannbåren varme i gulv på bad. Preinnstallert varmepumpe / klimaanlegg. Her får du en romslig og arealeffektiv villa med 3 soverom og 3 bad beliggende meget sentralt! Her kan man virkelig nyte mange goder ferier – eller oppnå en god leieinntekt om det skulle friste da villaene ligger sentralt til i kjent område.

Villaen kan videre skilte med et eget fliselagt uteområde med grøntarealer og et meget delikat nedfelt basseng. Ønsker man oppvarmet basseng om vinteren kan man få dette som tilvalg, likeså cover over poolen for å holde på varmen samt å minimere vanntap. Store glass skyvedører åpner opp stuen slik at du får uteområdet inn, eller inneområdet ut om du vil. Villaen har egen privat parkeringsplass innenfor låsbar port samt garasje som enkelt kan gjøres om til soverom / oppholdsrom.

Disse flotte villaene er lokalisert i den koselige gamle fiskelandsbyen Los Alcázares i Murcia-regionen. Byen har mange fastboende spanjoler og vesteuropeere, så her er det bra liv hele året. Kun kort spasertur på 10-12 minutter ned til de fine strendene Mar Menor hvor det også er flere kilometer med fin strandpromenade. Koselig gågate ned til stranden huser svært mange koselige restauranter, cafeer og barer, og du finner også banker, apotek, supermarked etc. i umiddelbar nærhet. Flere fine opparbeidede parker i området. Kun få kilometer til flere golfbaner som; Serena Golf, Mar Menor Golf Resort, Roda Golf, La Manga Clue, Lo Romero, Las Colinas, Las Ramblas, VillaMartin m.fl. Den historiske middelhavsbyen Cartagena er kun et kvarter unna med bil. Det samme gjelder byen Murcia med sitt kulturliv og 400.000,- innbyggere, kun kort kjøretur unna. To flyplasser å velge mellom, Corvera Murcia og Alicante. Alicante en snau time unna og Corvera 15-20 minutter unna. Ca 15 minutter unna finner du La Zenia området som bl. a huser det store velkjente Zenia Boulevard shoppingsenteret. Byen Los Alcázares har også flere SPA anlegg.

Pris fra €379,000.

Ved interesse eller ønske om visning, ikke nøl med å ta kontakt! Vi har god kjennskap i området. Villaene bør ses og oppleves for riktig inntrykk.

*Med forbehold om feil i annonsen.

Adresse

 • Adresse: Los Alcázares, Murcia
 • By: Los Alcázares
 • Zip/Postal Code: 30710
 • Land: Spain

Detaljer

 • Boligreferense: SE238
 • Pris: €379,000
 • Soverom: 3
 • Baderom: 3
 • Garage: 1
 • Type: Enebolig, Nybygg
 • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Trond Tveit
Trond Tveit
+4795061717

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€139,000

SE264 – Leilighet – Torre de la Horadada

Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03191, Spania

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€139,000

Soverom: 2Bad: 2

Leilighet, Nybygg

€189,900

SE255 – Leiligheter – La Zenia

calle Clavo, Urbanización Parque del Duque, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€189,900

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€309,000

Soverom: 3Bad: 3

Nybygg, Rekkehus

€309,000

Soverom: 3Bad: 3

Nybygg, Rekkehus

€235,000

Soverom: 2Bad: 3

Nybygg, Rekkehus

€235,000

Soverom: 2Bad: 3

Nybygg, Rekkehus