Compare Listings

SE248 – Leilighet – Torrevieja

Calle Radio Murcia, Urbanización Calas Blancas, La Mata, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03182, Spania
€129,000

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere svært prisgunstige og flotte nyoppførte leiligheter med 2 soverom og 2 bad lokalisert i hjertet av Torrevieja, og bare noen få hundre meter fra Playa del Cura. Leilighetskomplekset som består av 10 leiligheter, hvorav 5 stk allerede er solgt, er planlagt å stå klare i april 2020.

Leilighetene innehar en meget innbydende åpen stue- og kjøkken løsning med plass til både spisekrok og sofagruppe. Alle leilighetene er designet med høykvalitets materialer og holder en gjennomgående tidsriktig og innbydende standard. Begge soverommene er romslige med innebygde garderobeskap, og de delikate badene innehar begge moderne baderomsmøbler av høy kvalitet, hvorav det ene badet befinner seg i master bedroom. Leiligheten på bakkeplan har en liten terrasse med skyvedør fra stue i tillegg til en liten uteplass med utgang fra master bedroom, perfekt for å henge opp klær eller til andre formål. Leilighetene i tredje og fjerde etasje kommer med en balkong på 8 m2, mens toppleilighetene kan skilte med privat takterrasse på 22 m2, i tillegg til balkongen på 10 m2.

Leilighetene og deres uslåelige beliggenhet er omgitt av alle nødvendige tjenester. Umiddelbar nærhet til supermarkeder, kafeer, restauranter, legesenter, kjøpesentre, promenade, havnen og kanskje best av alt, bare 700 meter unna finner du Cura-stranden, en av de beste strendene ved kysten av Torrevieja.

Leilighetene for salg tilhører et leilighetskompleks bestående av 5.etasjer med to leiligheter i hver etasje. Halvparten av leilighetene er allerede solgt før ferdigstillelse. Vi har fremdeles igjen én leilighet på bakkeplan, én i tredje, én i fjerde samt begge toppleilighetene med privat takterrasse. Ta kontakt for priser eller mer informasjon.

Ønsker du å vite mer, eller kunne tenke deg å ta en titt på disse flotte sentrumsleilighetene, ikke nøl med å ta kontakt.

*Med forbehold om feil i annonsen

  • Adresse: Calle Radio Murcia, Torrevieja
  • By: Torrevieja
  • Zip/Postal Code: 03182
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE248
  • Pris: €129,000
  • Soverom: 2
  • Baderom: 2
  • Type: Leilighet, Nybygg, Toppleilighet
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€343,000

SE263 – Enebolig – San Javier

Calle Cabo Falcó, Molino Tío Andrés, Pozo Aledo, San Javier, Campo de Cartagena y Mar Menor, Región de Murcia, 30720, Spania

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€343,000

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€115,000

Soverom: 2Bad: 1

Leilighet

€115,000

Soverom: 2Bad: 1

Leilighet

€549,000

SE251 – Villa – Rojales

Avenida del Recorral, Urbanización Pueblo Lucero, Ciudad Quesada, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania

Soverom: 3Bad: 4

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg

€549,000

Soverom: 3Bad: 4

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg