Compare Listings

SE256 – Luksusleilighet – Rojales

Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania
€329,000

Beskrivelse

50% SOLGT AV FASE 1, NØKKELKLARE!

Vi har nå kun 4 luksusleiligheter igjen for salg i fase 1, i populære Rojales nær Quesada! Disse leilighetene er unike med spektakulær utsikt da husene ligger helt på toppen av Rojales. Fin utsikt utover landlige omgivelser og ut mot middelhavet. Må ses for riktig inntrykk! Her er det materialbruk fra øverste hylle, det oser topp moderne luksus hele veien. Dette er leiligheten for de som virkelig ønsker det lille ekstra!

Leilighetene selges komplett med aircondition, kjøkken med hvitevarer, belysning inne / ute, ferdig opparbeidet hage etc. De 4 gjenværende leilighetene har relativt lik planløsning, og innehar blant annet 3 gode soverom med garderobeløsning (ett master-bedroom med tilhørende bad), Begge bad er nydelig innredet med flotte fliser og vask / dusj / toalett / garnityr av høy klasse. Ellers er leilighetene lyse og trivelige med store glassflater og enorme åpningsbare glassverandadører som går inn i veggen slik at du får full åpning – her får du uteområdet inn eller inneområdet ut om du vil. Kjøkken av høy standard  med åpen stue-løsning og stor kjøkkenøy. Tekniske installasjoner av ypperste klasse. Her er det i prinsipp bare å vri om nøkkelen og flytte inn!

Vi har for øyeblikket 3 leiligheter for salg på bakkeplan med stor hage, hvor to av dem innehar privat svømmebasseng. Vi har også en toppleilighet igjen for salg, inkludert stor takterrasse med svømmebasseng. Hagen/takterrassen har god plass til loungegruppe / spisebord / solsenger. Toppleiligheten har også en solrik terrasse med utgang fra stuen, samt en heis opp til takterrassen.

Leiligheten må ses / oppleves for riktig inntrykk! Komplekset er særdeles pent opparbeidet og inkluderer grøntarealer, et stort felles svømmebasseng, treningssenter, grillområder, sauna, hammock og mye mer. Det vil også være mulig å parkere bilen på innsiden av komplekset, på lukket område.

Leilighetene fordeler seg slik;
Leilighet bakkeplan u/privat svømmebasseng;
– Bruksareal 80 m2, hage 105 m2, salgspris 329.000€

Leilighet bakkeplan m/privat svømmebasseng;
– Bruksareal 80 m2, hage 79, svømmebasseng 16 m2, salgspris 349.000€

Toppleilighet m/privat svømmebasseng;
– Bruksareal 84 m2, terrasse front 17 m2, takterrasse 50 m2, svømmebasseng 13,7 m2, salgspris 369.000€

Komplekset ligger i det populære området Rojales, bare en 10 minutters kjøretur unna den flotte 9 km lange sandstranden i Guardamar del Segura, og bare et par minutter unna et flott golfanlegg. Rojales har vokst seg til å bli en svært populær by for  nordmenn og andre skandinavere. Rojales er en koselig by beliggende langs Costa Blanca i Alicante provinsen. Her finner man alt av severdigheter, som butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege ++.

Fremtidige eiere vil nyte av et svært fordelaktig klima i dette området. Dette skyldes tilstedeværelsen av en av Europas største saltsjøer, Laguna de La Mata. Saltet reduserer fuktigheten i luften, og den høye saltkonsentrasjonen sammen med temperaturen danner noe ekspertene kaller for et ”mikro-klima” – et klima som er unikt for dette området og kun noen få andre områder i verden. Det solfylte ”mikro-klimaet” garanterer bedre velvære, og er spesielt gunstig for de som er uheldige å lide av astma, diverse hudlidelser som psoriasis og eksem, og revmatiske sykdommer som for eksempel leddgikt og artrose.

Leilighetenes beliggenhet og vakre omgivelser er videre perfekt for sykkelentusiaster. For de golfinteresserte finner du flere attraktive golfbaner i området. Videre byr området på flere aktiviteter for hele familien, som blant annet bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, badeland ++. Verdt og nevne er også Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) som ligger i Quesada.

Området består av gode shoppingmuligheter. I byen Quesada rett ved finner du et nytt kjøpesenter med flere butikker. Og bare 25 minutter med bil fra leilighetene finner du blant annet Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, med sine 150 butikker og over 20 restauranter. I byen Rojales finner du også ukentlig lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Under 40 min med bil fra Alicante Flyplass

Ønsker du å ta en titt på disse leilighetene, mer informasjon, eller har andre henvendelser, ikke nøl med å ta kontakt.

*Med forbehold om feil i annonsen

  • By: Rojales
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE256
  • Pris: €329,000
  • Soverom: 3
  • Baderom: 2
  • Type: Leilighet, Luksusbolig, Toppleilighet
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Tor Olav Tveit
Tor Olav Tveit
+47 41293833

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€197,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€197,000

Soverom: 2/3Bad: 2

Leilighet, Nybygg, Toppleilighet

€125,000
€125,000

Soverom: 2Bad: 1

Leilighet

€195,000

SE2053MP – Leilighet – Punta Prima

avenida de las Olas, Urb. La Ceñuela, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03180, Spania

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet

€195,000

Soverom: 3Bad: 2

Leilighet