Compare Listings

SE314ME – Villa – Cabo Roig

Cabo Roig, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
€360,000

Beskrivelse

UNIK MULIGHET!
Vi har for salg et fantastisk koselig feriested i et eksklusivt boligområde! En flott og velholdt enebolig kun få hundre meter (300) fra Cala Capitan stranden. Huset er lokalisert på Cabo Roig-odden hvor fine og staselige eneboliger preger nærmiljøet. Her finner du ingen blokker, kun eneboliger og rekkehus. Huset er gjennomgående meget velholdt, her er det bare å flytte rett inn. Villaen på 120 m2 er innholdsrik og innehar hele 4 soverom og 3 bad. Koselig hage på 240 m2 med romslig basseng. Nærmeste nabo er et grønt friareale / lavine hvor det aldri kommer til å bli bebygd. Kun 300 meter til stranden!

Huset ligger i et rolig boligstrøk, i en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Utrolig koselig hus med fin beliggenhet og fantastisk gode solforhold bare et steinkast fra Middelhavet. Det fine og ryddige inngangspartiet fører inn til 1 etasjen hvor du finner et romslig og lyst kjøkken, et gjestetoalett, en bod og en romslig og lys stue / spisestue med ildsted og AC samt direkte utgang via glassdører til en terrasse med trappenedgang til hagen med basseng. En bred trapp fører opp til 2 etg hvor du finner 3 soverom og 2 bad, samt et lite vaskerom. På toppen, i 3 etasje, finner du et eget soverom og et bad. Huset har flere AC anlegg. Garasje inngår i eiendommen. Romslig «kjeller» for lagring / oppbevaring.

Huset må ses og oppleves da det er meget velholdt og fint! Særdeles koselig og innholdsrik eiendom som må ses! Her kan man nyte late feriedager med strandliv og kulinariske matopplevelser – alt i umiddelbar nærhet! Et meget godt utleiepotensiale da alle fasiliteter er i nærheten – ikke minst at huset har 4 soverom, 3 bad og egen tomt med basseng.

Boligen er tilknyttet området Cala Capitan, lokalisert på attraktive Cabo Roig i Orihuela Costa. Området ligger tett inntil grønne friarealer og bare 300 meter til Cala Capitan stranden. Kort gange til den velkjente «Cabo Roig stripen» som består av blant annet 30-40 spanske og internasjonale restauranter i forskjellige prisklasser. I tillegg har du flere dagligvarebutikker, barer, apotek og banker i umiddelbar nærhet.

Gangavstand til strendene Cabo Roig, Campoamor, Cala Capitán og La Zenia. Strendene er tilknyttet en flott strandpromenade med vakre og spektakulære tur-forhold.

Alicante-provinsens største kjøpesenter er heller ikke langt unna (5 minutter) med sitt enorme utvalg av spanske butikker samt internasjonale kjeder. Senteret består av ikke mindre enn 150 butikker og over 20 restauranter. Noen få hundre meter unna leiligheten finner du ukentlig et lokalt marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området byr på treningsanlegg og andre aktiviteter, tennis, turområder, kanal-vandring, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc.

For de golf-interesserte kan vi lokke med hele 5 golfbaner innenfor en radius på 10 km. Blant annet Las Colinas Golf & Country Club som er på listen over topp 10 (av 150) golfbaner på den sørlige regionen av Spania.

Med sine fantastiske omgivelser, over 320 soldager i året, og en månedlig gjennomsnittstemperatur på 17-33 grader, blir Costa Blanca ansett som et attraktivt område for både turister og andre ferierende. Området er for øyeblikket et av Spanias raskest voksende områder, så her ligger alt til rette for å gjøre et godt kjøp.

Ca. 45 min med bil fra Alicante Flyplass og 40 min fra Murcia Flyplass.

Ta kontakt om du ønsker å se boligen eller har andre henvendelser.

*Med forbehold om feil i annonsen

 • Adresse: Cala Capitán
 • By: Cabo Roig, Orihuela Costa
 • Zip/Postal Code: 03189
 • Land: Spain

Detaljer

 • Boligreferense: SE314ME
 • Pris: €360,000
 • Soverom: 4
 • Baderom: 3
 • Garage: 1
 • Type: Enebolig
 • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Trond Tveit
Trond Tveit
+4795061717

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€319,900

SE245 – Enebolig – Villamartín

Calle Miño, Urbanización Al Andalus II, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03186, Spania

Soverom: 3Bad: 2

Enebolig, Nybygg

€319,900

Soverom: 3Bad: 2

Enebolig, Nybygg

€633,000

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg

€633,000

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg

€519,000

SE250 – Villa – Rojales

Avenida del Recorral, Urbanización Pueblo Lucero, Ciudad Quesada, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania

Soverom: 3Bad: 4

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg

€519,000

Soverom: 3Bad: 4

Enebolig, Luksusbolig, Nybygg

€289,900

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg