Compare Listings

SE253 – Luksuriøs toppleilighet – Guardamar

€467,000

Beskrivelse

Er du ute etter luksusleilighet med absolutt nærhet til strand, restauranter og shoppingmuligheter, har vi gleden av å tilby for salg eksklusive arealeffektive leiligheter beliggende i attraktive Guardamar. Leilighetskomplekset består av 43 leiligheter fordelt over 5 etasjer, og er designet i svært høy kvalitet og er virkelig en fryd for øyet – her blir man rett og slett imponert! Dette er et kompleks bestående av tre lavblokker bygget av en utbygger som alltid bygger med høy standard, og boligene passer godt for de som er ute etter det lille ekstra.

Disse luksuriøse toppleilighetene består av tre/fire soverom, med to/tre meget delikate baderom, hvorav det ene befinner seg i master bedroom. I de fleste av planløsningene har master bedroom i tillegg en romslig walk-in garderobe. Se forskjellige planløsninger i bildegalleri. Alle soverommene har videre gode innebygde komplette garderober. Leilighetene leveres med flotte kjøkken samt delikate og innbydende bad med varme i gulv. Pre-installert AC i leilighetene.

I det du entrer hovedinngangen blir du møtt med en luftig, god takhøyde og åpne rom med store vindusflater bestående av en romslig stue med plass til sofagruppe og spisestue, samt et høymoderne åpent kjøkken. Førsteinntrykket leilighetene gir setter virkelig standarden for resten av boligen. Her er du nærmest i ett med uteområdet og den deilige spanske solen med blå himmel store deler av året, samt et herlig svalkende fellesbasseng med god størrelse. Leilighetene gir virkelig en god romfølelse med sine lyse overflater og store glassflater. Alle leiligheter har videre store balkonger med utgang fra stue, og noen har også utgang fra master bedroom. Prikken over i’en for disse toppleilighetene er egen privat takterrasse på 49-111 m2, med fantastisk panoramautsikt over middelhavet.

Hele boligen er designet med høykvalitets materialer og holder en gjennomgående moderne og innbydende standard. Leilighetskomplekset er beliggende meget sentralt, med sin absolutte nærhet til stranden! Her kan man virkelig nyte mange goder ferier – eller oppnå en god leieinntekt om det skulle friste da leilighetene ligger sentralt til i kjent område med umiddelbar nærhet til havet.

Komplekset med sine leiligheter kan videre skilte med et eget nydelig opparbeidet uteområde med grøntarealer og et meget delikat bassengområde, og også eget lekeanlegg for barn. Ønsker man egen garasjeplass og / eller bod kan dette fåes som tilvalg.

Leilighetskomplekset er lokalisert i Costa Blancas ettertraktede og populære by Guardamar, bare en halv times kjøretur fra flyplassen i Alicante. Med sine fantastiske omgivelser, over 320 soldager i året, og en månedlig gjennomsnittstemperatur på 17-33 grader, blir Costa Blanca ansett som et attraktivt område for både turister og andre ferierende. Området er for øyeblikket et av Spanias raskest voksende områder, så her ligger alt til rette for å gjøre et godt kjøp.

Kort gåtur til fasiliteter som dagligvarebutikk, bank, apotek, samt en mengde restauranter og cafeer. For de som liker å gå, finner du «Blue-Flag» merkede strender og flere koselige og fine restauranter / cafeer langs strandpromenaden.

Området består av flere gode shoppingmuligheter. En kort kjøretur unna finner du byen Torrevieja, Habaneras kjøpesenter, Zenia Boulevard, Carrefour og andre store kjedebutikker. I samme område finner du også Costa Blancas største marked hvor du kan sikre deg blant annet lokale råvarer, klær, leker, blomster og skinnprodukter til gode priser.

Området rundt byr også på treningsanlegg og andre aktiviteter, tennis, turområder, badeland, gokart, minigolf, volleyball, paintball etc.

For de golf-interesserte finner du flere 18-hulls golfbaner innen en kjøretur på 20-30 minutter. Blant annet Las Colinas Golf & Country Club som er på listen over topp 10 (av 150) golfbaner på den sørlige regionen av Spania.

Ca. 30 min med bil fra Alicante Flyplass.

Om du ble nysgjerrig og ønsker mer informasjon ikke nøl med å ta kontakt! Leilighetene ferdigstilles våren 2020, men visningsleiligheter er ferdigstilt slik at man kan se hvordan de ferdige leilighetene blir.

Pris toppleiligheter med tre soverom fra €467,000
Pris toppleiligheter med fire soverom fra €630,000

*Med forbehold om feil i annonsen

Adresse

  • Adresse: Guardamar del Segura
  • By: Guardamar
  • Zip/Postal Code: 03140
  • Land: Spain

Detaljer

  • Boligreferense: SE253
  • Pris: €467,000
  • Soverom: 3/4
  • Baderom: 2/3
  • Type: Luksusbolig, Nybygg, Toppleilighet
  • Eiendom Status: Til salgs

Kontakt

Trond Tveit
Trond Tveit
+4795061717

Forespørsel om denne eiendommen

Lignende eiendommer

€309,000

Soverom: 3Bad: 3

Nybygg, Rekkehus

€309,000

Soverom: 3Bad: 3

Nybygg, Rekkehus

SE220 – Enebolig – Lomas de Cabo Roig

Cabo Roig, calle del Puerto, Urbanización La Regia, Dehesa de Campoamor, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€379,900

Soverom: 3Bad: 3

Enebolig, Nybygg

€261,000

Soverom: 2/3/4Bad: 2/3

Leilighet, Luksusbolig, Nybygg, Toppleilighet

€261,000

Soverom: 2/3/4Bad: 2/3

Leilighet, Luksusbolig, Nybygg, Toppleilighet

€325,000

SE262 – Enebolig – San Javier

Calle Cabo Falcó, Molino Tío Andrés, Pozo Aledo, San Javier, Campo de Cartagena y Mar Menor, Región de Murcia, 30720, Spania

Soverom: 3Bad: 2

Enebolig, Nybygg

€325,000

Soverom: 3Bad: 2

Enebolig, Nybygg